EOTB-sterren Jørney en Odim maken geslacht kindje bekend

Karen Luiken-18 oktober 2021 om 05:42

Het ouderschap komt steeds dichterbij voor ‘Ex On The Beach’-sterren Jørney en Odim. Vier maanden geleden maakte het koppel bekend een kindje te verwachten. Nu is het tijd voor de gender reveal.

Afgelopen weekend nodigden Jørney en Odim een aantal vrienden en familieleden uit om het geslacht van hun ongeboren kindje bekend te maken. Met een ballon en roze confetti werd al snel duidelijk dat ze een meisje verwachten. EOTB-collega’s Lesley, Dusty en Keanu waren getuige van die bekendmaking.

Jørney maakte aan het begin van de zomer duidelijk dat ze zwanger was van haar eerste kindje met Odim. De twee vormden op dat moment geen koppeltje, maar zijn inmiddels gelukkiger dan ooit te voren. Dat ze zin hebben om ouders te worden, blijkt wel uit een tekst die Jørney een tijdje geleden op de gram plaatste: “Ik kan niet wachten om je te ontmoeten, mijn lieve schat. Omdat ik me afvraag hoe het met jou zit. Ik ben benieuwd wie je zal zijn. Hoe je eruit zult zien. Wat zal vergelijkbaar of anders zijn dan papa of mij. Hoe je je in mijn armen zult voelen. Hoe je zachte babyhoofdje zal ruiken. Welke kleur je ogen zullen hebben. Wanneer je aankomt. Hoe de bevalling zal verlopen. Wat je uiteindelijke naam zal zijn.”

Fans Harry Styles willen hem uit Amerika krijgen!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 14:18

Op de concerten van de Britse zanger Harry Styles wordt er door de fans de laatste tijd vaak “Leave America” geroepen. Een duidelijk statement van de (vooral) Europese fans. De reden? Ze willen hun idool terug vaker in Europa.

Door de wereldwijde coronapandemie moest Styles zijn wereldtournee verplaatsen, maar volgens zijn fans is hij véél vaker te zien en te horen in de Verenigde Staten dan in zijn thuisland Groot-Brittannië of zelfs de rest van Europa. En dat willen zijn fans even duidelijk maken.

Eén van de hoofdredenen dat Styles zo vaak in Amerika is, is natuurlijk het feit dat hij sinds 2020 samen is met Olivia Wilde. Hij brengt - logischerwijze - veel tijd met haar en haar kinderen door. Al sinds 2014 heeft hij een eigen huis in Beverly Hills, maar daarnaast woont hij nu ook officieel samen met Olivia in een ander huis.

Waarschijnlijk zal hij dus ook in het zonnige L.A. blijven…

Junior en Pauline zijn nog steeds samen!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 14:05

Wie naar de laatste aflevering van ‘Junior op zoek naar de Liefde’ keek, zag hoe de 29-jarige enthousiast voor Pauline koos. En de twee zijn nog steeds samen!

Via instagram maakte Junior bekend dat hij en Pauline nog steeds een koppel zijn. De opnames liggen nu al enkele maanden achter de rug, dus het kersverse koppel is zéér blij dat ze het nieuws nu eindelijk bekend mogen maken.

“Het is niet langer meer #junioropzoeknaardeliefde maar #juniorheeftdeliefdegevonden 😌❤️”, klinkt het bij de schattige foto van de twee.

Veel succes samen!

Ontdek meer