EOTB-sterren Jørney en Odim maken geslacht kindje bekend

Karen Luiken-18 oktober 2021 om 05:42

Het ouderschap komt steeds dichterbij voor ‘Ex On The Beach’-sterren Jørney en Odim. Vier maanden geleden maakte het koppel bekend een kindje te verwachten. Nu is het tijd voor de gender reveal.

Afgelopen weekend nodigden Jørney en Odim een aantal vrienden en familieleden uit om het geslacht van hun ongeboren kindje bekend te maken. Met een ballon en roze confetti werd al snel duidelijk dat ze een meisje verwachten. EOTB-collega’s Lesley, Dusty en Keanu waren getuige van die bekendmaking.

Jørney maakte aan het begin van de zomer duidelijk dat ze zwanger was van haar eerste kindje met Odim. De twee vormden op dat moment geen koppeltje, maar zijn inmiddels gelukkiger dan ooit te voren. Dat ze zin hebben om ouders te worden, blijkt wel uit een tekst die Jørney een tijdje geleden op de gram plaatste: “Ik kan niet wachten om je te ontmoeten, mijn lieve schat. Omdat ik me afvraag hoe het met jou zit. Ik ben benieuwd wie je zal zijn. Hoe je eruit zult zien. Wat zal vergelijkbaar of anders zijn dan papa of mij. Hoe je je in mijn armen zult voelen. Hoe je zachte babyhoofdje zal ruiken. Welke kleur je ogen zullen hebben. Wanneer je aankomt. Hoe de bevalling zal verlopen. Wat je uiteindelijke naam zal zijn.”

Gert Verhulst: “Met de jongens klopte het gewoon niet”

Dieter Blarinckx-27 november 2021 om 09:56

Gert Verhulst, de grote baas van Studio 100, heeft in een interview met Het Nieuwsblad toegegeven dat hij een jongen in K3 niet zag zitten. Zo zei hij:

“Met deze jongens klopte het plaatje gewoon niet. De jongens hebben altijd een eerlijke kans gekregen, anders hadden we hen nooit zo lang meegenomen doorheen de verschillende fases. Maar toen we Remi en Luca samenbrachten met Hanne en Marthe, zat het niet goed. Voor mij niet, voor de jury niet, voor het publiek niet. Dat heeft niets te maken met het feit dat ze jongen zijn. De combinatie zat niet goed, de magie ontbrak."

"Neem nu Luca: samen met Marthe en Hanne gaf dat een heel grote zanger met twee kleine backing vocals. Sorry, en met alle respect, maar dat is niet K3. Je kunt dan aanvoeren dat je iemand niet op zijn lengte moet afrekenen, maar het plaatje moet wel in ál zijn aspecten kloppen. Van alle inschrijvingen was sowieso maar een kleine 20 procent jongen. De kans dat we op het einde van de rit meer capabele meisjes zouden overhouden dan capabele jongens was sowieso veel groter.”

Vanavond zullen we eindelijk te weten komen wie het felbegeerde plaatsje van Klaasje mag innemen. Wordt het Amy, Diede, Julia of Celester? Ontdek het vanavond in de finale van ‘K2 zoekt K3’!

EOTB-ster Jørney stond op punt van barsten bij ontdekken zwangerschap

Karen Luiken-26 november 2021 om 13:14

Het kan nu ieder moment gebeuren: ‘Ex On The Beach’-ster Jørney is 37 weken zwanger en zal zeer binnenkort haar eerste kindje verwelkomen. In een bericht op Instagram blikt ze terug op de afgelopen maanden, die voor diepe dalen maar ook grote hoogtepunten hebben gezorgd.

Dat haar zwangerschap zo snel zou gaan, had Jørney nooit verwacht. Sterker nog: ze ging ervan uit dat de afgelopen acht maanden de langste acht maanden van haar leven zouden worden. “Stel je voor dat je de meest ongelooflijke vakantie van je leven boekt en dan de opwinding om er acht maanden op te moeten wachten. Vermenigvuldig dat gevoel met ongeveer 75 miljoen en je kunt je goed voorstellen hoe het voelt om op je baby te wachten”, aldus de realityster.

“Ik was zo opgewonden, nerveus en bang dat ik op het punt stond te barsten. Maar toen ik eenmaal over de schok en opwinding van het zwanger zijn heen was, werd mijn leven vrijwel weer normaal. Ik bleef werken, sporten leuke dingen doen en voor ik het wist was ik 30 weken zwanger.”

Inmiddels zit ze op 37 weken en kan de kleine ieder moment komen. Jørney zal dus binnen no time moeder zijn, net zoals Odim straks vader wordt. De twee gaan het kindje alleen niet als koppel opvoeden; begin deze maand gingen ze (niet voor de eerste keer) uit elkaar.

Ontdek meer