Ryan Reynolds maakt voorlopig geen films meer

Karen Luiken-18 oktober 2021 om 05:35

Geniet nog even van de films waar Ryan Reynolds in te zien is, want binnenkort is het gedaan. De acteur heeft besloten een pauze te nemen en voorlopig geen grote projecten meer te willen doen. Dat laat hij weten via Instagram.

Ryan heeft net zijn nieuwe film ‘Spirited’ afgerond en vindt het nu tijd voor een sabbatical. “Ik weet niet zeker of ik drie jaar geleden ja zou hebben gezegd tegen een film die zo uitdagend was”, zegt hij over de titel. “Zingen, dansen en spelen in de zandbak met Will Ferrell maakte een heleboel dromen waar.”

De acteur vindt dit het perfecte moment om een sabbatical te nemen van het maken van films. “Ik ga elke seconde missen om met deze getalenteerde groep mensen te werken. Tegenwoordig is vriendelijkheid net zo belangrijk als talent. Ik heb het geluk gehad om te werken met mensen die beide hebben.”

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer