Mars wint MNM Start To DJ 2024

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 16:34

Mars is gekroond tot winnaar van de wedstrijd MNM Start To DJ 2024. Daarmee treedt hij in de voetsporen van Ninette, 5NAPBACK en MagiK. De 16-jarige Mars, alias Lars, is één van de jongste winnaars van MNM Start To DJ. Als winnaar mag hij draaien op Tomorrowland en wordt hij één van de huis-dj’s van MNM.

Zes kandidaten haalden de halve finale, waar de DJ's het tegen elkaar opnamen in verschillende battles. Een deskundige jury, waaronder DJ Licious, DJ Tola OG en Jael Ost, bepaalde wie naar de finale ging. Hide N Seek, Guilini en Mars waren de gelukkigen die doorstootten naar de finale die plaatsvond in de Mesa Bar in Antwerpen. Uiteindelijk kozen de MNM-luisteraars Mars als hun favoriet.

"Het is ongelofelijk, ik ben sprakeloos! Ik wil mijn mama en papa bedanken die me hebben gesteund en gepusht. Ik heb superveel zin in Tomorrowland en in wat de toekomst brengt. Dikke shout-out naar de andere finalisten, de jury en alle stemmers!” klinkt het bij Mars.

Billy Ray Cyrus deelt bericht aan Miley Cyrus te midden van familieruzie

Chelsy Vanlerberghe-11 juni 2024 om 00:45

Billy Ray Cyrus deelde een foto van dochter Miley op sociale media. Hij schreef er trots een lieve boodschap bij. Vader en dochter zouden al jaren in ruzie liggen, na zijn scheiding van Tish.

De zanger deelde een oude foto van hem en Miley samen, waarbij hij terugdacht aan het moment waarop de foto werd genomen.

"Een van mijn beste herinneringen ooit: @cma Fest" begon hij zijn post, die een ingelijste foto bevatte van hem met een jonge Miley, boven twee handgeschreven pagina's. "Dit zijn @mileycyrus en ik, omringd door duizenden geweldige fans op het beursterrein. De volgende dag gaf iemand me deze foto, en ik schreef toen dat gedicht in de bus."

Hij ging verder: "Ik ben ongelooflijk trots op haar. Ze is een overlever en een echte artiest. Ze leerde al vroeg om van de fans te houden en hen te waarderen, want zij maken alles mogelijk. We koesteren beiden de band die we hebben met onze fans en zijn dankbaar voor elk van jullie!"

Billy Ray's aangrijpende post komt te midden van een aanhoudende ruzie in de familie Cyrus. Sinds zijn scheiding van Tish Cyrus, lijkt zijn relatie met Miley te zijn vervreemd.

"De scheiding van haar ouders heeft een zwaar effect gehad op haar relatie met haar vader en het was moeilijk om het afgelopen jaar contact met hem te krijgen", vertelde een insider aan E! News in 2022.

Toen de 'Flowers'-zangeres eerder dit jaar haar eerste Grammy won, was hij opvallend afwezig in haar speech. Miley eindigde haar speech met: "Heel erg bedankt allemaal. Ik denk niet dat ik iemand vergeten ben, maar ik ben misschien wel mijn ondergoed vergeten. Doei!"

Dit is wat Donald Trump vindt van Taylor Swift

Chelsy Vanlerberghe-11 juni 2024 om 00:03

Taylor Swift heeft haar afkeer van Donald Trump duidelijk laten blijken, maar dat weerhoudt hem er niet van om lovende woorden over haar uit te spreken.

2023 was helemaal het jaar van Taylor Swift, dus de schrijver van een aankomend boek over Trump en The Apprentice vroeg de ex-president naar zijn mening over de popster, dat meldt Variety.

“Ik vind haar prachtig—heel prachtig! Ze is heel mooi", zei Trump tegen auteur Ramin Setoodeh in 'Apprentice in Wonderland: How Donald Trump and Mark Burnett Took America Through the Looking Glass'. “Ik denk dat ze liberaal is. Ze houdt waarschijnlijk niet van Trump. Ik vind dat ze heel getalenteerd is. Ze is echt heel mooi, eigenlijk ongewoon mooi!”

Maar dat hij zou doen alsof hij niets weet van Swift’s muziek is onzin: hij is al jaren geobsedeerd door haar.

In augustus 2012, tagde Trump haar op X en bedankte haar voor “de mooie foto.” Maar als deze tweet impliceert dat er een foto bestaat van Swift en Trump samen, maar die is nergens te vinden.

“Blij om te horen dat @taylorswift13 de Grammy-nominaties special zal co-hosten", tweette Trump later dat jaar. “Taylor is geweldig!” Hij feliciteerde haar later ook met haar breuk met Conor Kennedy: “goed nieuws voor Taylor!”

Pas in de afgelopen jaren veranderde Trump zijn toon over Swift. In 2018 doorbrak Swift haar tot dan toe politieke stilte toen ze op Instagram haar tegenstand uitte tegen Marsha Blackburn, die door Trump werd gesteund.

“Ik kan niet stemmen op iemand die niet bereid is te vechten voor waardigheid voor ALLE Amerikanen, ongeacht hun huidskleur, geslacht of van wie ze houden", schreef Swift.

Toen tweette trump: “En laten we zeggen dat ik Taylor’s muziek nu zo’n 25 procent minder leuk vind, oké?”

In 2020 maakte de popster haar standpunt over Trump glashelder. “Na het aanwakkeren van de vuren van white supremacy en racisme gedurende uw hele presidentschap, we zullen u in november wegstemmen. @realdonaldtrump", tweette Swift.

Fast forward naar januari 2024, Trump-aanhangers dachten dat Swift een geheime operatie door de FBI en het Pentagon was, en dat Biden haar populariteit had opgeblazen voor zijn campagne. Swift heeft nog geen enkele kandidaat officieel gesteund voor de verkiezingen van 2024, maar Trump en zijn aanhangers vrezen al voor wat er zou gebeuren mocht ze dat wel doen.

In februari ging Trump zelfs zo ver dat hij de eer opeiste voor Swift’s financiële succes. “Ik heb de Music Modernization Act ondertekend en was verantwoordelijk voor Taylor Swift en alle andere muzikale artiesten. Joe Biden heeft niets voor Taylor gedaan, en zal dat nooit doen", zei hij toen.

“Er is geen manier waarop ze Crooked Joe Biden, de slechtste en meest corrupte president in de geschiedenis van ons land, zou kunnen steunen, en ontrouw zou zijn aan de man die haar zoveel geld heeft opgeleverd,” vervolgde Trump. “Bovendien, ik mag haar vriend, Travis, zelfs al is hij misschien een liberaal"

De ex-president is dus duidelijk een fan. Zou hij door de wachtrij zijn geraakt voor tickets voor 'The Eras Tour'?

Ontdek meer