Kourtney Kardashian ten huwelijk gevraagd

Karen Luiken-18 oktober 2021 om 05:27

Grote veranderingen zijn gaande in het gezamenlijke leven van Kourtney Kardashian en Travis Baker. Het koppel geeft elkaar binnenkort het jawoord.

Travis heeft zijn grote liefde Kourtney op het strand van Montecito in de Amerikaanse staat Californië ten huwelijk gevraagd. De romanticus pakte uit met kaarsen en een grote hoeveelheid rozen, die hij in hartjesvorm op het zand uitstalde.

Via Instagram maakt het smoorverliefde stel de verloving bekend. “Forever”, schrijven ze bij een aantal beelden. Zus Kim bevestigt de trouwplannen nog maar eens door via haar Stories een filmpje van Kourtneys verlovingsring te plaatsen.

Voor Travis wordt het zijn derde huwelijk; hij trouwde in 2001 met Melissa Kennedy en drie jaar later met Shanna Moakler. Kourtney is nog nooit eerder in het huwelijk getreden.

Fans Harry Styles willen hem uit Amerika krijgen!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 14:18

Op de concerten van de Britse zanger Harry Styles wordt er door de fans de laatste tijd vaak “Leave America” geroepen. Een duidelijk statement van de (vooral) Europese fans. De reden? Ze willen hun idool terug vaker in Europa.

Door de wereldwijde coronapandemie moest Styles zijn wereldtournee verplaatsen, maar volgens zijn fans is hij véél vaker te zien en te horen in de Verenigde Staten dan in zijn thuisland Groot-Brittannië of zelfs de rest van Europa. En dat willen zijn fans even duidelijk maken.

Eén van de hoofdredenen dat Styles zo vaak in Amerika is, is natuurlijk het feit dat hij sinds 2020 samen is met Olivia Wilde. Hij brengt - logischerwijze - veel tijd met haar en haar kinderen door. Al sinds 2014 heeft hij een eigen huis in Beverly Hills, maar daarnaast woont hij nu ook officieel samen met Olivia in een ander huis.

Waarschijnlijk zal hij dus ook in het zonnige L.A. blijven…

Junior en Pauline zijn nog steeds samen!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 14:05

Wie naar de laatste aflevering van ‘Junior op zoek naar de Liefde’ keek, zag hoe de 29-jarige enthousiast voor Pauline koos. En de twee zijn nog steeds samen!

Via instagram maakte Junior bekend dat hij en Pauline nog steeds een koppel zijn. De opnames liggen nu al enkele maanden achter de rug, dus het kersverse koppel is zéér blij dat ze het nieuws nu eindelijk bekend mogen maken.

“Het is niet langer meer #junioropzoeknaardeliefde maar #juniorheeftdeliefdegevonden 😌❤️”, klinkt het bij de schattige foto van de twee.

Veel succes samen!

Ontdek meer