'Belgium's Next Top Model' komt terug met deze gastjuryleden

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 09:40

Vanaf juli 2024 gaat op Streamz opnieuw op zoek naar 'Belgium's Next Top Model'. Vorig jaar werd Gilles door de kijkers en jury gekroond, maar nu is het de beurt aan een nieuwe lichting van aspirerende modellen om hun stempel te drukken op de catwalk. Zij zullen het beste van zichzelf laten zien en hun comfortzone ver achter zich laten.

Een deskundige jury, bestaande uit topmodel Hannelore Knuts, designer Inge Onsea van Essentiel Antwerp, stylist Tom Eerebout en Tom Van Dorpe van NOAH Mgmt, staat klaar om de modellen te begeleiden gedurende tien afleveringen. Maar dat doen ze niet alleen, er staat een resem van experts en gastjuryleden klaar.

Fans van het vorige seizoen zullen Julius Poole herkennen, de creatief directeur en casting director uit New York, die opnieuw zijn kennis met de modellen deelt. Ook Elodie Ouedraogo, olympisch atlete en ontwerper, sluit zich voor een aflevering aan bij de jury. Nieuwe gezichten zijn onder meer Olga Leyers en Giancarlo Angeletti, bekend van Vier Antwerp. De modellen zullen alles uit de kast moeten halen om de juryleden te imponeren en hun plekje in de finale veilig te stellen.

De winnaar ontvangt niet alleen de eer en de titel 'Belgium's Next Top Model 2024', maar ook een covershoot voor L'Officiel en een modellencontract bij NOAH mgmt.

Dit zijn de meest gestreamde Taylor Swift-nummers in België

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 10:11

It’s a cruel summer! Taylor Swift komt niet naar België. De komende drie dagen geeft de popster wel het beste van zichzelf in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. In aanloop naar de eerste show, licht Spotify een tipje van de sluier op over het luistergedrag van de Belgen. Duimen wij massaal voor de ‘Anti-Hero’ of gaat een ander nummer met onze streams lopen?

Taylor Swift werd vorig jaar door Spotify gekroond tot onbetwiste kampioen als de meest gestreamde artiest wereldwijd in het Wrapped overzicht. En ook bij ons stond zij op nummer een.

Vorig jaar (in 2023) was ‘Anti-Hero’ onze favoriete Taylor Swift track, en onze noorderburen dachten er net hetzelfde over. In Frankrijk werd ‘Cruel Summer’ het vaakst afgespeeld op Spotify. Dit jaar nemen we samen met Nederland een voorbeeld aan het Franse publiek en draaien we met z’n allen volop ‘Cruel Summer’ grijs.

Als we specifiek inzoomen op het album 'The Tortured Poets Department', dan spant ‘Fortnight (feat. Post Malone)’ de kroon. Spotify gebruikers in België, Frankrijk en Nederland zijn het erover eens: dit is de hit van het jaar.

In ons land luistert er altijd wel iemand naar Taylor Swift. De grootste piek zien we om 7u ‘s ochtends. Om 11u lijken de Belgen opnieuw een opkikker te kunnen gebruiken en om 17u zijn we met z’n allen volop aan het shaken! Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het aantal jaarlijkse streams in ons land sinds 2018 met maar liefst 1112% gestegen is. In 2024, zijn de dagelijkse streams van het Belgische publiek zelfs met 1558% gestegen ten opzichte van 2018. Het aantal Swifties op Belgische bodem blijft dus onvermoeid groeien.

Dit waren de meest gestreamde Taylor Swift-nummers in België in 2023:

  • Anti-Hero
  • Cruel Summer
  • Blank Space
  • Shake It Off
  • Don’t Blame Me
  • Style
  • cardigan
  • Karma
  • exile (feat. Bon Iver)
  • Lover

Casting director 'Bridgerton' overspoeld met pikante video's

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 08:16

Een rol scoren in 'Bridgerton'? Dan is een pikante video van jezelf sturen niet the way to go. Casting director Kelly Valentine Hendry krijgt naar eigen zeggen bakken wilde video's binnen, en dat zonder enige waarschuwing vooraf.

'Bridgerton' mag dan wel sexy zijn, maar een ongevraagde auditievideo die ook op een OnlyFans-account zou kunnen staan, is echt niet de juiste manier om een rol te scoren.

In de podcast 'Should I Dele That?' vertelde Hendry dat haar inbox voor 90% vol zit met mensen die haar pikante video's sturen, zonder dat ze erom heeft gevraagd. "Het gaat eigenlijk over seks. Niet letterlijk seks, maar behoorlijk pikant, wat er allemaal naar me wordt gestuurd. Geen naaktfoto's, maar het komt aardig in de buurt. Best triest eigenlijk."

De reden daarvoor? Het meest recente seizoen van 'Bridgerton' zal bomvol sexy momenten. De koets-scène en de seksscène tussen Penelope en Colin was behoorlijk steamy! "We wilden het echt en authentiek houden voor Colin en Penelope", vertelde Luke Newton (die Colin Bridgerton speelt) eerder aan Entertainment Weekly over die intieme scènes. "Dus het was niet alleen sexy om sexy te zijn. Het was echt en oprecht, en we hebben deze twee personages zien opgroeien in de show, dus we wilden dat echt goed neerzetten. We hebben er veel over gesproken. We hadden een groepschat met de intimiteitscoördinator. We hebben heen en weer gediscussieerd."

Ontdek meer