It Takes Two krijgt gameplaytrailer en releasedatum

Nico De Greef-13 december 2020 om 16:09

Hazelight Studios heeft de releasedatum van It Takes Two aangekondigd met een nieuwe trailer waarin meteen ook de eerste gameplaybeelden te bewonderen zijn. De game, die eerder dit jaar werd aangekondigd, moet officieel op 26 maart 2021 verschijnen voor consoles en PC.

It Takes Two draait om een ruziemakend koppel, Cody en May, dat op het punt staat om te scheiden. Door een magische toverspreuk verandert het koppel op een dag in een stel levende miniatuurpoppen en belandden ze in een fantasievolle wereld waarin alles plots gigantisch groot lijkt te zijn geworden. Enkel door hun geschillen opzij te zetten en opnieuw met elkaar te leren samenwerken kunnen ze uit deze wereld ontsnappen en hun normale lichamen weer terug verdienen.

It Takes Two wordt ontwikkeld door Hazelight Studios in samenwerking met Electronic Arts en komt met een zogenaamde Friend's Pass waarmee je een vriend(in) kan uitnodigen om gratis met je mee te spelen.

Populaire game ‘Farmville’ verkocht voor recordbedrag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:35

De grootste en duurste overname van een game ooit, dat record staat op naam van de game ‘Farmville’. Take-Two Interactive, de holding achter de ‘Grand Theft Auto’-franchise, heeft de maker van ‘Farmville', Zynga, opgekocht voor een recordbedrag van 11,2 miljard euro!

‘FarmVille’ bestaat al sinds 2009 en was een populaire game waarin je een eigen boerderij moest beheren. Op zijn piek werd de game zelfs door 84 miljoen mensen per maand gespeeld via Facebook. Vanaf 2020 werd de game niet langer ondersteund.

Wat er nu met Zynga, de makers van ‘Farmville’ zal gebeuren, is nog niet geweten.

'Assassin’s Creed' komt naar de Nintendo Switch!

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 07:12

Goed nieuws voor de gamers onder jullie, want Ubisoft heeft aangekondigd dat een van de meest geliefde spellen ter wereld binnenkort naar de Nintendo Switch komt! Vanaf 17 februari kan je immers de hele Ezio-saga herbeleven in ‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ op je Nintendo Switch.

‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ bevat de drie verhalen waarin we de legendarische assassijn Ezio Auditore volgen. Het gaat om Assassin's Creed II, Brotherhood en Revelations. Een paar jaar geleden kwam 'The Ezio Collection' al in een geremasterde versie uit voor PS4, maar de Nintendo Switch bleef nog uit. Tot nu...

Vanaf 17 februari neemt Ezio je dus mee op zijn avonturen. Een prijs is helaas nog niet bekend. Check de trailer hieronder:

Ontdek meer