Komt er een reünie van 'Modern Family'?

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 08:35

Zit er een reünie van Modern Family aan te komen? Jesse Tyler Ferguson, die Mitchell Pritchett speelt in de sitcom, wakkert speculaties aan met een recente social media post. In de Instagramstory zie je de set van de show, met als opschrift: "dit zicht heb ik al een tijdje niet gezien!"

De show viert dit najaar zijn 15-jarig jubileum, een perfect moment voor een Pritchett-Dunphy familiereünie. Maar zijn er al plannen? TV Insider vroeg het aan Ed O'Neill, die de rol van Jay Pritchett vertolkt. "Ik hou niet van dat soort dingen," gaf de acteur toe. Maar hoewel hij niet zo happig is op het herhalen van oude rollen, sluit hij zich niet helemaal af voor het idee. "Ik sta er voor open," zegt hij. "Ik mag iedereen die erbij betrokken is, dus ik zou niet degene zijn die nee zegt als iedereen het wil."

De show, die in 2020 stopte na 11 seizoenen, volgt de Pritchett-Dunphy familie. Het verhaal draait om Jay Pritchett (O'Neill), zijn jongere vrouw Gloria (Sofia Vergara), hun kinderen en kleinkinderen.

Of er een reünie zit aan te komen, is dus nog even afwachten... maar Jesse Tyler Fergusons post lijkt veelbelovend. Daarnaast is de 'Modern Family'-truck ook nog gespot door fans... Spannend!

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer