Genk On Stage vervolledigt affiche van 20e editie

Chelsy Vanlerberghe-23 mei 2024 om 09:25

Genk On Stage onthult zijn volledige line-up. Het gratis stadsfestival pakte eerder al uit met Joost op de affiche. Verder werden toppers als Absynthe Minded, The Subs, La Pegatine, USED, Regi Live ft. Linda & Guests, en nog veel meer aangekondigd. Na vandaag is de affiche compleet. Het festival vindt plaats van 28 tot en met 30 juni.

Het gratis festival blaast dit jaar 20 kaarsjes uit en dat zal gevierd worden! Headliner Joost Klein zal Genk op zijn grondvesten doen daveren. Het wordt zijn eerste optreden in België sinds het spraakmakende Eurosongfestival en het wordt het enige optreden van de Nederlandse zanger in Limburg. Genk On Stage heeft voor zijn optreden extra maatregelen getroffen. Om de veiligheid en het comfort te waarborgen, wordt het podium naar achteren verplaatst om de capaciteit te vergroten, extra nooduitgangen en veiligheidsmaatregelen zijn voorzien, en er komen een extra bar en extra schermen zodat iedereen optimaal kan genieten van het optreden.

Genk On Stage verrast niet alleen met een sterke line-up van artiesten, maar biedt ook een breed scala aan activiteiten en locaties die het festival tot een onvergetelijke ervaring maken.

Lokaal talent
Genk On Stage biedt niet alleen een podium aan gevestigde namen, maar zet ook in op lokaal talent. Namen zoals Chaz, Alphadogs, Jasmine Pace en het Groot Genker Orkest & Coco Jr. werden eerder al aangekondigd. In totaal treden maar liefst 41 Genkse artiesten op, en meer dan de helft van de andere artiesten komen uit Limburg.

Horeca-programmatie
Naast de Main Stage, Hete Kolen, Effort en de CLUB (dit jaar in de buitenlucht!), steken verschillende Genkse horecazaken de handen uit de mouwen tijdens Genk On Stage. In de Winterslagstraat bundelen Wonderbar, El Verde en Roots Bar opnieuw hun krachten voor Casa De Koktèl. Ibiza was nog nooit zo dichtbij. In de Stationsstraat slaan Bardébu, De Waerd en BLOQ events de handen in elkaar voor house beats, terwijl Café Camargue, Plank & Drank en KOP het Gencker Podium organiseren. Daarnaast zijn er nog tal van cafés en restaurants die meedoen met muziek, speciale acties en veel ambiance. Ga vooral zelf op ontdekking!

Grote Markt biedt randanimatie
Gilbert en René, twee komische agenten, vermaken het publiek met grappige interacties. Car O Chienno brengt op vrijdag een knotsgekke koffiemakende act, terwijl Streetmagic Joppe op zaterdag verbluffende goocheltrucs laat zien. Op zondag zorgt Tres Loco voor een energieke muziekshow met acrobatiek en jongleren. Elke dag is er ook een photobooth aanwezig voor leuke herinneringen vast te leggen.

Stagehosts
Op het Effort- en CLUB-podium zullen elke avond diverse stagehosts uitpakken met een uniek programma. Stevige technobeats zijn te vinden bij Dopamine (28.06, CLUB) en BLURRD (29.06, EFFORT). Soirée Cité (28.06, EFFORT) & Garage Sessions (30.06, EFFORT) zijn gekende Genkse concepten die een eclectische line-up cureren voor het festival. Dansen op house, groove & disco kan je bij Genkenaren Piaggio Disco Club (29.06, CLUB) en Groovy Tunes (30.06, CLUB).

PUUR op de Fruitmarkt
De Fruitmarkt wordt voor de tweede keer omgetoverd tot een culinair en muzikaal paradijs door de Genkse organisatie PUUR. Dit jaar groter met een sterker programma in samenwerking met Club De Casa. Ontdek de lokale keuken en geniet van zuiderse muziek. PUUR organiseert ook het Belgisch Kampioenschap Arrosticini eten in samenwerking met Si Arrosticini op zondag 30 juni.

Het festival vindt plaats het laatste weekend van juni, in Genk natuurlijk. De toegang is volledig gratis. Meer informatie vind je hier.

Vrijdag 28 juni
Absynthe Minded, Alphadogs Xtreme, Bermio, Bierto, BYNK, Christian, Dr Fully, Flash Back, Hef Teppa, Hush And Sleep, Hyalyte B2B Lennert Wolfs, Izzy Brasco, Jewels, Kay, Lady S, Lena De Roose, Maite Dedecker, Malii, Manz, Mass Medium / Club Caviar, Naomi Cazier, Omdat Het Kan & Average Rob, Phazes, Polly et les Quatre Snaar, Prinsezy, Rumix, Sam Tari, Silverblade, Sofie Luyckx, Spof, Tchaow, Wietse, Willy On Tour, Yerra Yerra

Zaterdag 29 juni
Amicitia, Avilo, Bazklaz, B'ELLE, Chaz, Covers On The Rocks, Cuvée, Davina Michelle, DIRK., Dominico, Donelly, Fabio Casula, Florian Milani, Føss, Franky B, Gewoon Dennis, Jasmine Pace, Jason Leckie, Jessica Bouhez, Jonas Dufrasne, Joost, J-Ser, La Pegatina, Laura Hoogland, Lesley Dada, LEXI, Lina Lush, Lorea, Matteo Bisceglia, Mettez, Milan Evens, Myrthe Hoessels, Myu:sa, Outback, Piaggio Disco Club, Rahstaman & Mary Chole, Ralpheus, The Subs, Tom&Tal, Tribal Kush, Turopa, USED, ZITA

Zondag 30 juni
Aniela, Belle Perez, Bobbi Lu, Brialmont, Clochards Deluxe, Davide Cavaliere, Delportau, Dfrenzz B2B Tomic, Freddie Konings, Frimout, GA voor Kunst, Grizmo, Groot Genker Orkest & Coco Jr., Groovy Tunes Soundsystem, HMD, IIII (Four), Izzy Brasco, Jackk, JOS, Josylvio, Justanotherdj & Tom Field, Klakmatrak, Laura Tesoro, Leblanco, Liam & No Direction van Milo, Lisa Del Bo, Malek3550, Michael Ieroianni, Michael Moore, Mocean, MoodCollector, Nightcrow, Ninette, Pancho, Regi Live ft. Linda & Guests, Rocca, RoDo, Ruby XX, Spare, Steve, Sub Terra, SUNA, Waves, Wham Bam Thank U M’am, Yannick VS CSI, Young Mo

Joshua Bassett komt naar Brussel

Chelsy Vanlerberghe-10 juni 2024 om 02:00

Joshua Bassett beleeft op dit moment zijn golden years. De Amerikaanse muzikant en acteur brengt binnenkort zijn debuutalbum uit en stelt het live voor tijdens 'The Golden Years Tour', die op 25 september halt houdt in La Madeleine in Brussel.

Het Amerikaanse multitalent heeft op 23-jarige leeftijd al een Emmy Award gewonnen dankzij zijn rol in ‘High School Musical: The Musical: The Series’. In de Disney+-serie acteerde hij niet enkel naast Olivia Rodrigo, maar schreven ze samen ook muziek voor de soundtrack. Na een aantal solo-singles en -EP’s, maakt Joshua zich nu klaar voor de release van zijn debuutalbum ‘The Golden Years’ op 26 juli, gevolgd door een bijhorende tour.

Op woensdag 25 september zal hij dus in La Madeline staan. Als voorprogramma brengt hij Thomas Day mee. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 juni om 10:00 uur via livenation.be.

Inschrijvingen BK Beerpong zijn nu geopend

Chelsy Vanlerberghe-09 juni 2024 om 10:41

Goed nieuws! De inschrijvingen voor het Belgisch Kampioenschap Beerpong 2024 zijn vanaf nu geopend. Wie mag zich dit jaar tot beerpong-royalty kronen? Dat ontdekken we op 7 september in het bruisende hart van West-Vlaanderen!

Beats n' Bots, zoals het ook wordt genoemd, is het grootste bierpongevenement van de Benelux. Jaarlijks trekken enthousiaste deelnemers vanuit het hele land naar Lichtervelde om deel te nemen aan dit ludieke evenement. Het is een plek waar nieuwe vriendschappen worden gesmeed en waar rivalen elkaar na de wedstrijd omhelzen.­ ­En volgens de organisatie wordt dit jaar groter en beter dan ooit tevoren.

Wat kan je verwachten? Het is meer dan een Kampioenschap, het is een soort festival op zichzelf. Foodtrucks, attracties, live muziek, een zomerbar en uiteraard: frisse pinten. Dus zelfs als je zelf niet deelneemt aan het toernooi, valt er genoeg te beleven.

Of je nu komt om te supporteren voor je favoriete team of om zelf mee te spelen, het BK Beerpong 2024 is een evenement dat je simpelweg niet mag missen. En TAGMAG is uiteraard ook van de partij.

Een integraal onderdeel van het BK Beerpong is de kunst van het verkleden. Teams gaan vaak tot het uiterste om hun tegenstanders uit concentratie te halen en de sfeer licht te houden.

Schrijf je hier in en doe mee aan het ultieme nationale toernooi en strijd om de kampioenstitel. Met plaats voor 256 deelnemers uit heel België, is enkel nog de vraag: word jij de volgende kampioen?

Inschrijven kan via deze link. Meer informatie vind je hier.

Ontdek meer