Normani lost teaser voor haar debuutalbum

Chelsy Vanlerberghe-23 mei 2024 om 08:43

In februari kondigde Normani haar langverwachte eerste studioalbum aan. Na hits als 'Motivation' en 'Wild Side' met Cardi B is de anticipatie hoog. Om de spanning verder op te bouwen, heeft het voormalig Fifth Harmony-lid nu een teaser gedeeld voor haar debuutplaat 'Dopamine'.

In de video speelt Normani een telefoonseks-operator, die opneemt voor een hijgende, mysterieuze man in een telefooncel. "Hallo, Hotline 159", zegt ze. "Ja, hier om je diepste, donkerste, wildste verlangens te bevredigen. Geen regels, geen beperkingen, pure dopamine." In de achtergrond speelt haar nieuwe single '1:59'. De video eindigt met een voorsmaakje van een nieuw nummer: 'Candy Paint'.

Normani's album 'Dopamine' komt uit op vrijdag 14 juni. Het wordt haar eerste soloalbum sinds Fifth Harmony in 2018 een pauze nam. Ze loste sindsdien verschillende succesvolle singles, maar een album bleef tot nu toe achterwege.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Ontdek meer