Amber Broos kondigt nieuwe show aan in Antwerpse Waagnatie

Chelsy Vanlerberghe-23 mei 2024 om 08:10

Amber Broos keert terug naar de Antwerpse Waagnatie voor een nieuwe editie van haar 9 uur durende indoorrave. Na een uitverkochte show met bijna 5.000 fans vorig jaar, zal de Leuvense dj op 30 november opnieuw het podium betreden met haar energieke mix van techno en Belgische retro-geïnspireerde muziek.

Amber Broos ademt muziek met onder andere haar eigen radioshows op Studio Brussel en One World Radio, het radiostation van Tomorrowland, en staat bekend om haar energieke stijl en vrolijke dansvibes op het podium. Begin dit jaar werd Amber genomineerd voor twee MIA’s in de categorieën ‘Doorbraak’ en ‘Dance’ en mocht ze optreden op het prestigieuze showcasefestival Eurosonic Noorderslag in Nederland. Komende zomer is er de volgende stap: Amber krijgt tijdens het eerste weekend van Tomorrowland haar eigen podium in de Atmosphere-tent, terwijl ze tijdens het tweede weekend opnieuw de iconische Mainstage van Tomorrowland mag veroveren na haar succesvolle debuut van vorig jaar als jongste vrouwelijke dj ooit.

Onlangs bracht Amber haar eigen remix uit van 'Assault On Magnus' van het Belgische duo Magnus, ter ere van het twintigjarig jubileum van hun debuutalbum 'The Body Gave You Everything'.

Tickets voor Amber Broos' indoorrave in de Waagnatie gaan op donderdag 30 mei om 15u00 in verkoop via amberbroos.com. Binnenkort wordt de volledige line-up van artiesten bekend gemaakt.

Coldplay brengt nog dit jaar tiende album uit

Karen Luiken-18 juni 2024 om 07:19

Fans hebben er drie jaar op moeten wachten, maar in oktober is het dan eindelijk zover: Coldplay komt met een nieuw album!

De plaat gaat ‘Moon Music’ heten en verschijnt op 4 oktober. Duurt lang? Best wel, maar gelukkig krijgen we aanstaande vrijdag alvast een klein voorproefje. Dan lanceert Coldplay ‘feelslikeimfallinginlove’, de eerste single van het nieuwe album.

‘Moon Music’ is de opvolger van de in 2021 gelanceerde plaat ‘Music of the Spheres’.

Katy Perry komt met nieuwe muziek

Karen Luiken-18 juni 2024 om 07:08- Foto:

Instagram Katy Perry

Katy Perry brengt binnenkort nieuwe muziek uit. De zangeres maakt via Instagram bekend dat op 11 juli haar single ‘Woman’s World’ verschijnt.

Het nummer wordt de eerste song van het geplande zesde studioalbum van Katy, waarvan nog geen titel of releasedatum bekend is.

Een dag na het verschijnen van ‘Woman’s World’ volgt er ook een bijbehorende videoclip. “Get ready to pop off”, schrijft Katy in een aankondiging op social media.

Ontdek meer