Daniel Radcliffe kan niet wachten op 'Harry Potter'-serie

Karen Luiken-22 mei 2024 om 05:35

Net als miljoenen ‘Harry Potter’-fans kijkt ook Daniel Radcliffe, die jarenlang de rol van de wereldberoemde tovenaar vertolkte in acht verschillende speelfilms, uit naar de komst van de langverwachte ‘Harry Potter’-serie. In een gesprek met E! News zegt hij dat hij zin heeft om ernaar te kijken.

In tegenstelling tot wat veel mensen waarschijnlijk hopen, zal Daniel Radcliffe niet in de serie te zien zijn. En dat is volgens hem maar goed ook. “Ik denk dat het goed is dat ze met een schone lei starten. Ik vraag me af of het had gewerkt als wij erbij betrokken waren geweest”, aldus de acteur.

Maar dat betekent niet dat hij het hele project aan zich voorbij laat gaan. Hij zal vooraan zitten als de show op de beeldbuis verschijnt. “Ik vind het heel leuk om met iedereen mee te kunnen kijken.”

Joe Alwyn laat zich voor het eerst uit over break-up Taylor Swift

Karen Luiken-18 juni 2024 om 12:17

Joe Alwyn heeft zich ruim een jaar na zijn break-up met Taylor Swift voor het eerst uitgelaten over de situatie. In een interview met The Times zegt hij dat hij het er erg moeilijk mee heeft gehad.

Joe en Alwyn vormden ruim zes jaar een koppeltje. Vorig jaar gingen ze uit elkaar. “Ik hoop dat iedereen empathie kan voelen en de moeilijkheden kan begrijpen die gepaard gaan met het einde van een lange, liefdevolle, volledig toegewijde relatie van meer dan zes en een half jaar”, aldus Joe. “Dat is een lastige kwestie. Wat ongebruikelijk en abnormaal is in deze kwestie, is dat een week later iedereen het weet en de buitenwereld er zijn zegje over kan doen.”

Wat vlak na de breuk volgde, was een bizarre tijd vol speculaties en roddels. “Iets dat heel echt is, wordt in een onrealistische situatie gegooid met roddelbladen, sociale, media en pers, waar het vervolgens wordt ontleed, over wordt gespeculeerd en uit zijn verband wordt getrokken tot het onherkenbaar is”, vervolgt Joe. “De waarheid is dat er altijd een kloof zal zijn tussen wat de waarheid en wat er gezegd wordt. Maar daar heb ik vrede mee.”

Coldplay brengt nog dit jaar tiende album uit

Karen Luiken-18 juni 2024 om 07:19

Fans hebben er drie jaar op moeten wachten, maar in oktober is het dan eindelijk zover: Coldplay komt met een nieuw album!

De plaat gaat ‘Moon Music’ heten en verschijnt op 4 oktober. Duurt lang? Best wel, maar gelukkig krijgen we aanstaande vrijdag alvast een klein voorproefje. Dan lanceert Coldplay ‘feelslikeimfallinginlove’, de eerste single van het nieuwe album.

‘Moon Music’ is de opvolger van de in 2021 gelanceerde plaat ‘Music of the Spheres’.

Ontdek meer