Dit is Travis Kelce's favoriete Taylor Swift nummer

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 07:56

Is er een grotere Swiftie dan Travis Kelce? De NFL-ster onthulde tijdens zijn festival, Kelce Jam, zijn drie favoriete nummers uit het repertoire van zijn famous girlfriend Taylor Swift.

Op de tweede en derde plaats staan de nummers 'The Alchemy' en 'So High School'. . Geen verrassende keuze, aangezien er wordt gespeculeerd dat die nummers over hem gaan. Toch kunnen deze twee nummers niet tippen aan zijn all time fave: 'Blank Space'.

Heeft 'Tempation'-Megan iets met Lil' Kleine?

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 02:59

Het was weer smullen geblazen tijdens de langverwachte reünie van 'Ex on the Beach 2024'. En één onthulling had niemand zien aankomen!

De cast is terug uit Colombia waar ze 'een helse vakantie' beleefd hebben en kwamen nu weer samen voor de reünieaflevering. Presentator Koen 'Kardashian' voelde de deelnemers eens goed aan de tand. Maar er was één vraag die op ieders lippen brandde: wat is er aan de hand tussen Megan en Luca?

Big surprise: ze zijn geen koppel meer! Maar wacht even, want hier komt het: Megan heeft een nieuwe vlam, en niet zomaar eentje. Niemand minder dan Lil Kleine zou haar hart hebben veroverd.

"Nee hoor, we zijn geen koppel", onthult Megan Desaever, "maar we zijn wel close." En Luca bevestigt, zonder benefits. "Het werkt zo beter voor ons. We kunnen ons eigen ding doen, maar hij is nog steeds belangrijk voor me."

Maar, hold your horses. Er is ook iemand anders belangrijk voor Megan, een bekende rapper, om precies te zijn. Koen Kardashian floept het eruit: "Volgens mij heb je seks gehad met een rapper". Megan, die eerder al meedeed aan 'Temptation Island' ontkent het. Maar Luca, bevestigt het gerucht door te zeggen: “Megan, dat weet toch ook iedereen." Elias pikt in: “Lil’ Kleine toevallig?” "Wie heeft dat gelekt?" lacht Megan nerveus. "Je hebt het zelf verklapt, zelfs aan mij, en we hebben niet eens contact", reageert Elias. Maar Megan houdt de lippen stijf op elkaar, want ja, "je kent toch de media, morgen staat heel de krant vol". Oeps, sorry Megan!

Daarna gaat ze verder: "Het is iets dat nog gaande is."

Keke Palmer kondigt eigen girlband aan

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 02:10

Keke Palmer, bekend van haar rol als True Jackson in 'True Jackson VP', heeft aangekondigd dat ze een girlband heeft opgericht genaamd Diva Gurl. Hun eerste single komt later deze maand uit.

"Pre-Save onze 1e single #SOB vandaag! Bereid je voor om op 21 juni verbaasd te worden #DivaGurl,", schreef Keke 'Keep A Bag' Palmer als caption onder de post.

Ontdek meer