Pommelien Thijs komt met 'meer entertainment' naar AB

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 07:35

Wat willen wij? Entertainment! En wat is er beter dan entertainment? Meer entertainment! Pommelien Thijs komt in 2025 met haar 'MEER ENTERTAINMENT TOUR' naar de Ancienne Belgique. Dat doet ze op 29 en 30 april én 1 en 2 mei 2025.

Momenteel is Pommelien aan het touren met haar 'Entertainment Clubtour'. De tickets voor de 26 shows waren in no time uitverkocht. Maar om het met Pommeliens eigen woorden te zeggen: "Het beste moet nog komen!"

Het multitalent is een van de meest toonaangevende jonge artiesten van het moment. Ze schittert niet alleen in de serie 'Knokke Off', maar ook op het podium. Haar doorbraakalbum 'Per Ongeluk' uit 2023, met knallers als 'Erop of Eronder', 'Zilver' en 'Ongewoon', was een groot succes. Pommelien weet zware thema's en levensvragen op een toegankelijke manier te vertalen in liedjes vol levenslust en spitsvondige teksten. Het resultaat? Acht MIA’s in slechts twee jaar tijd.

Of ze nu acteert, ontwerpt of zingt, er is altijd een rode draad in Pommeliens werk. Ze bouwt een eigen muzikaal universum. Elk project zit vol easter eggs die verwijzen naar wat nog komt, waardoor fans steeds weer kunnen speculeren over het volgende hoofdstuk.

Tickets voor de concerten in Ancienne Belgique zijn beschikbaar vanaf vrijdag 24 mei om 10u via livenation.be en abconcerts.be en kosten €32,50 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Kanye West wist door deze lyric dat hij zou doorbreken

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 05:05

Kanye West voelde aan dat één bepaalde tekst die hij schreef hem wereldwijd beroemd zou maken. Hij herinnerde zich het moment dat hij in een winkel was en plotseling besefte dat zijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Het was een soort van voorgevoel, een intuïtie dat deze tekst zijn doorbraak zou betekenen.

Het ging om de lyric: "She got a light-skinned friend look like Michael Jackson. Got a dark-skinned friend look like Michael Jackson."

Deze tekst kwam uit het nummer 'Slow Jamz', een samenwerking met Jamie Foxx, dat in 2003 werd uitgebracht. Het werd een nummer één hit en leverde West, Foxx en Twista, de originele artiest, hun eerste topnotering op de Billboard Hot 100.

Kanye West, die nu door het leven gaat als Ye, werd een succesvolle producer en rapper in de industrie, richtte zijn eigen platenlabel op voordat hij uiteindelijk de modewereld betrad met zijn beroemde Yeezy-samenwerking met Adidas. Sindsdien hebben vooral zijn politieke opvattingen de krantenkoppen gehaald. Zijn steun aan Donald Trump en antisemitische opmerkingen hebben hem niet tot de favoriete figuur van het publiek hebben gemaakt.

Ontdek meer