Fake boyband uit 'The Idea of You' brengt music video uit

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 07:23

Maak je klaar om te obsessen over een band die je nooit live zult zien! August Moon, de boyband uit de populaire film 'The Idea of You', heeft een music video gedropt. Of eerder: Amazon Prime heeft dat gedaan.

Oké, je zult Nicholas Galitzine's personage Hayes Campbell uit 'The Idea of You' nooit live zien zingen, maar je kunt nu doen alsof hij echt bestaat. Check de muziekvideo waarin Hayes en zijn vier August Moon-bandleden het nummer 'Guard Down' zingen. De kleine One Direction-referenties zijn onmiskenbaar... One Direction reünietour met August Moon in het voorprogramma? Yes Please!

Anne Hathaway en Nicholas Galitzine spelen de hoofdpersonages in 'The Idea of You'. De film gaat over de romantiek tussen de 40-jarige gescheiden moeder Solène en de 24-jarige popster Hayes. Na een toevallige ontmoeting op Coachella slaat de vonk meteen over, maar Solène is eerst terughoudend vanwege het leeftijdsverschil en de constante paparazzi en gillende fans. Uiteindelijk kan ze zijn charmes niet weerstaan, en kijkt ze de hele nacht naar optredens van zijn band, inclusief deze music video. De film zou gebaseerd zijn op een 'fanfic' over Harry Styles... Interesting!

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer