Fake boyband uit 'The Idea of You' brengt music video uit

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 07:23

Maak je klaar om te obsessen over een band die je nooit live zult zien! August Moon, de boyband uit de populaire film 'The Idea of You', heeft een music video gedropt. Of eerder: Amazon Prime heeft dat gedaan.

Oké, je zult Nicholas Galitzine's personage Hayes Campbell uit 'The Idea of You' nooit live zien zingen, maar je kunt nu doen alsof hij echt bestaat. Check de muziekvideo waarin Hayes en zijn vier August Moon-bandleden het nummer 'Guard Down' zingen. De kleine One Direction-referenties zijn onmiskenbaar... One Direction reünietour met August Moon in het voorprogramma? Yes Please!

Anne Hathaway en Nicholas Galitzine spelen de hoofdpersonages in 'The Idea of You'. De film gaat over de romantiek tussen de 40-jarige gescheiden moeder Solène en de 24-jarige popster Hayes. Na een toevallige ontmoeting op Coachella slaat de vonk meteen over, maar Solène is eerst terughoudend vanwege het leeftijdsverschil en de constante paparazzi en gillende fans. Uiteindelijk kan ze zijn charmes niet weerstaan, en kijkt ze de hele nacht naar optredens van zijn band, inclusief deze music video. De film zou gebaseerd zijn op een 'fanfic' over Harry Styles... Interesting!

Geen Queens of the Stone Age op Pukkelpop

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 14:58

Slecht nieuws voor de fans van Queen of the Stone Age. De band zal niet optreden op Pukkelpop. Zanger Josh Homme kampt nog steeds met gezondheidsproblemen, waardoor de band hun optreden op het festival moet afzeggen.

Pukkelpop kondigt het nieuws aan via Instagram: “We moeten met pijn in het hart zeggen dat Queens of the Stone Age dit jaar niet op Pukkelpop zal spelen. We wensen Josh Homme een snel herstel.”

Dit nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen. Begin juli moest de band al enkele shows annuleren omdat Homme naar de VS moest voor een spoedoperatie. Toen werd al gevreesd voor hun Pukkelpop-optreden, maar nu is het dus officieel.

De organisatie van Pukkelpop is ondertussen druk bezig met het vinden van een vervanger. Wie die nieuwe headliner zal zijn, is nog niet bekend, maar ze werken hard om een waardige vervanger te regelen.

Disney+ verlengt 'The Kardashians'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 12:20

Disney+ heeft groot nieuws voor fans van de Kardashian clan: er komen maar liefst twintig nieuwe afleveringen van 'The Kardashians' aan!

De streaminggigant heeft aangekondigd dat de realityshow verder gaat, en dat betekent dat we weer kunnen genieten van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. Verwacht weer een flinke dosis Kardashian drama, glamour en gekibbel.

Sinds april 2022 zijn er al vijf seizoenen van tien afleveringen beschikbaar op Disney+, waarbij het vijfde seizoen een enorme hit was wereldwijd.

De Kardashians zijn natuurlijk geen onbekenden in reality tv world: ze hebben eerder twintig seizoenen van 'Keeping Up with the Kardashians' gemaakt op E!.

Ontdek meer