Weekendtip: Bezoek de grootste Nike store van Europa in Designer Outlet Roermond

Simon Smetryns-16 mei 2024 om 14:21

Sinds vorig weekend heeft Designer Outlet Roermond een nieuwe topshop in haar collectie: de grootste Nike store van Europa. De Nike-winkel in het outlet center gaat binnenkort verbouwen en opent in de tussentijd een indrukwekkende tijdelijke winkel van maar liefst 1400 m² aan de rand van het center, direct naast de parkeerplaats. Dit betekent dat sportliefhebbers 250 m² extra winkelruimte tot hun beschikking hebben om outlet sportgear te shoppen met kortingen tot wel 70% op de retailprijs.

De verbouwing belooft veel goeds. De nieuwe winkel, die haar deuren opent in het voorjaar van 2025, zal 2833 m² groot zijn, verdeeld over twee verdiepingen. Hiermee wordt het nieuwe pand meer dan twee keer zo groot als de huidige locatie.

Voor de liefhebbers van goede deals heeft Nike nog een extraatje in petto: tot 2 juni krijg je 30% extra korting bovenop de outletprijs op schoenen voor zowel mannen als vrouwen bij een aankoop vanaf 30 euro.

Dit verlengde Pinksterweekend biedt een perfecte gelegenheid om deze nieuwe winkel te verkennen. Op zaterdag 18 mei is de outlet open tot 21u00, zoals gebruikelijk. Op zondag 19 mei en maandag 20 mei zijn de openingstijden verlengd tot 22u00. Zo heb je extra veel tijd om te shoppen en van de aantrekkelijke kortingen te profiteren.

Verwen jezelf dit weekend in Designer Outlet Roermond (net over de grens in Nederland) en ontdek er de grootste Nike store van Europa. Bekijk hier welke stores je er nog allemaal kan bezoeken.

Telefacts toont keerzijde van feesteiland Ibiza

Karen Luiken-02 juli 2024 om 08:35

Als je aan Ibiza denkt, denk je automatisch aan strand, feesten en gezelligheid. Maar het Spaanse eiland heeft ook een keerzijde. Telefacts Zomer laat woensdag 3 en donderdag 4 juli zien welke negatieve kanten Ibiza kent en wat daar de gevolgen van zijn.

Op Ibiza bevinden zich verschillende bendes die gespecialiseerd zijn in het stelen van dure horloges, luxueuze villa’s worden beroofd en er zijn drugsdealers actief. Op straat en zelfs via sociale media worden er allerlei verdovende middelen aangeboden, zowel aan locals als aan toeristen.

De Britse televisiepersoonlijkheid Zara McDermott, onder meer bekend van ‘Love Island’, gaat op pad met de politie, spreekt met een invloedrijke drugsdealer, gaat in gesprek met een advocaat die gespecialiseerd is in het verdedigen van zware criminelen én ontmoet een conciërge die werkt voor rijke mensen. Het resultaat daarvan is woensdag en donderdag bij VTM en VTM GO te zien in een aflevering van ‘Telefacts Zomer’.

Nieuwste hotspot in Antwerpen: zomerbar Gazon

Chelsy Vanlerberghe-27 juni 2024 om 09:16

Antwerpen krijgt er deze zomer een bruisende nieuwe hotspot bij: Gazon Antwerpen opent op vrijdag 28 juni zijn deuren aan de Kaai bij de Waagnatie-site. Dit wordt dé plek om je zomer door te brengen met heerlijke foodsharing-gerechten en burgers van de Ofyr, verfrissende cocktails en mocktails, en zomerse beats bij zonsondergang met een prachtig uitzicht over de Scheldebocht en de haven van Antwerpen.

Zomerbar Gazon opende vijf jaar geleden tijdens corona de deuren in Gent als reactie op het bubbelverhaal en de sluitende evenementensector. Inmiddels is Gazon een begrip in de Gentse horeca. Nu komt er dus een tweede vestiging aan de Antwerpse kaaien.

Gazon Antwerpen neemt de fakkel over van Bocadero en zet in op een divers aanbod van evenementen. Van ritmische dansworkshops, rustige familie yogasessies en zondagse brunches tot gezellige afterworks, Gazon wordt de place to be aan de kaaien. Bekende evenementen zoals Antwerpen Danst, Mega Salsa en Jive Nation blijven ook op de agenda staan.

Het vakantiegevoel staat centraal, met een uitgebreid aanbod aan cocktails, mocktails en zomerse Ibiza-style decoratie. En die prachtige zonsondergangen over de Schelde maken het plaatje compleet.

Gazon onderscheidt zich met een gevarieerd menu vol lekkers. Laat je verwennen door de Ofyr-chef met heerlijke burgers, pasta’s en fingerfood om te delen. Van donderdag tot en met zondag zorgen DJ’s voor een extra feestelijke sfeer en mag er volop gedanst worden.

De zomerbar is zeven dagen per week open, en reserveren wordt aangeraden via www.gazonantwerpen.be.

Ontdek meer