Paradise City Festival lost volledige line-up

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 11:36

Terwijl de dagen langer worden en de zon (hopelijk snel) feller schijnt, maakt iedereen zich klaar voor een zomer vol vrienden, muziek en vibes. Met nog maar zes weken te gaan is het Paradise City-team meer dan klaar om bezoekers te verwelkomen voor de grootste editie tot nu toe. Om de feestvierders al wat op te warmen heeft de organisatie nu de volledige line-up aangekondigd.

Paradise City vindt dit jaar plaats op 28, 29 en 30 juni. Het festival is niet enkel 's werelds duurzaamste festival, maar staat ook bekend om zijn pittoreske locatie aan het water en om zijn indrukwekkende podiumontwerp en de licht- en geluidsproducties van hoge kwaliteit.

Tussen al die nieuwe namen, bevinden zich een paar echte pareltjes. David August, bijvoorbeeld, zal eindelijk zijn langverwachte nieuwe live AV show presenteren, doordrenkt met de melancholische, emotionele klanken die zo kenmerkend zijn voor deze producer. Dival Consoles en Rex The Dog zijn ook van plan om bruisende live shows te geven waarbij ze de diepere en creatieve kanten van live elektronische muziek laten zien. Met de Britse house DJ sensatie, Sally C die back to back gaat met de Brusselse Driss Benis aka OCB, is de extatische energie op de Contrast Stage van zaterdag gegarandeerd.

Maar Paradise City zou Paradise City niet zijn zonder de 'local legends', dus krijgen ook enkele talenten van eigen bodem een plaats op het festival, waaronder Bjeor, Catalina, Eline Anne & r.omy, Odymel en RIET.

Opgewarmd? Stop dan met twijfelen, want de tickets vliegen de deur uit. Dagkaarten voor zaterdag en kampeertickets zijn bijna volledig uitverkocht. (Er zijn er nog maar een paar honderd van over!) Dus de klok tikt als je erbij wilt zijn...

Drie belangrijke updates over Hype'O Dream die je niet mag missen

Karen Luiken-18 juni 2024 om 16:04

Met nog een kleine vier weken op de aftelkalender tot Hype’O Dream losbarst, is het hoog tijd voor een update. Wat zeggen we? Drie updates! Er is nieuws over de timetable, ticketverkoop én over een nieuwe stage.

Timetable
Laten we beginnen met een van de belangrijkste punten: de timetable. In het weekend van 12 en 13 juli komen meer dan honderd artiesten naar Waregem om het feestende publiek te voorzien van heerlijke deuntjes. Namen die je op vrijdag kunt verwachten, zijn onder meer 5napback, Mark With a K & MC Chucky, Boef, Regi, Brennan Heart, Drezz, Pombak ft. Mc Tipsy, Truephonic, Dimitri Wouters, Dopebwoy, $hirak, DJ Cham, Pat B, DJ Liberty, Hard Driver en The Crunchers X BLVCKPRINT.

Een dag later maken de artiesten van vrijdag plek vrij aan de dj booths en is het de beurt aan onder anderen Lil’ Kleine, DJ Licious, Omdat Het Kan & Average Rob, Michael Amani, Mandy, Used, Jebroer, Amber Broos, De Bromeo’s, Gunther D, DJ Potato, Vieze Asbak, PartyShakerz, Bolle, Pat Krimson, Frank Verstraeten x Dave Lambert, PHI-PHI, Cherry Moon Trax, Joyhauser, Kompass Traxx, Dr. Lektroluv, Jackx en Monsieur B. Voor de complete timetables kun je hier terecht.

Secret stage
De artiesten verspreiden zich over verschillende stages, waaronder de Mirage, Mystery, Flashback, Encore, Dream Village, Fantasy en Nightmare. Maar er is ook nog een secret stage, waar de organisatie nog erg geheimzinnig over doet. Het enige wat daar tot nu toe over gedeeld is, is een puzzel (zie onderstaande afbeelding) met daarin hints over de artiesten die er zullen optreden.

Tickets
Kaartjes voor Hype’O Dream zijn verkrijgbaar via deze link. Maarrrrr, we waarschuwen je vast: wees er snel bij! We hebben in de wandelgangen gehoord dat de verkoop kneiterhard gaat en dat van de Wave-tickets al 90 procent over de toonbank is gegaan.

Inschrijvingen BK Beerpong zijn nu geopend

Chelsy Vanlerberghe-09 juni 2024 om 10:41

Goed nieuws! De inschrijvingen voor het Belgisch Kampioenschap Beerpong 2024 zijn vanaf nu geopend. Wie mag zich dit jaar tot beerpong-royalty kronen? Dat ontdekken we op 7 september in het bruisende hart van West-Vlaanderen!

Beats n' Bots, zoals het ook wordt genoemd, is het grootste bierpongevenement van de Benelux. Jaarlijks trekken enthousiaste deelnemers vanuit het hele land naar Lichtervelde om deel te nemen aan dit ludieke evenement. Het is een plek waar nieuwe vriendschappen worden gesmeed en waar rivalen elkaar na de wedstrijd omhelzen.­ ­En volgens de organisatie wordt dit jaar groter en beter dan ooit tevoren.

Wat kan je verwachten? Het is meer dan een Kampioenschap, het is een soort festival op zichzelf. Foodtrucks, attracties, live muziek, een zomerbar en uiteraard: frisse pinten. Dus zelfs als je zelf niet deelneemt aan het toernooi, valt er genoeg te beleven.

Of je nu komt om te supporteren voor je favoriete team of om zelf mee te spelen, het BK Beerpong 2024 is een evenement dat je simpelweg niet mag missen. En TAGMAG is uiteraard ook van de partij.

Een integraal onderdeel van het BK Beerpong is de kunst van het verkleden. Teams gaan vaak tot het uiterste om hun tegenstanders uit concentratie te halen en de sfeer licht te houden.

Schrijf je hier in en doe mee aan het ultieme nationale toernooi en strijd om de kampioenstitel. Met plaats voor 256 deelnemers uit heel België, is enkel nog de vraag: word jij de volgende kampioen?

Inschrijven kan via deze link. Meer informatie vind je hier.

Ontdek meer