Paradise City Festival lost volledige line-up

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 11:36

Terwijl de dagen langer worden en de zon (hopelijk snel) feller schijnt, maakt iedereen zich klaar voor een zomer vol vrienden, muziek en vibes. Met nog maar zes weken te gaan is het Paradise City-team meer dan klaar om bezoekers te verwelkomen voor de grootste editie tot nu toe. Om de feestvierders al wat op te warmen heeft de organisatie nu de volledige line-up aangekondigd.

Paradise City vindt dit jaar plaats op 28, 29 en 30 juni. Het festival is niet enkel 's werelds duurzaamste festival, maar staat ook bekend om zijn pittoreske locatie aan het water en om zijn indrukwekkende podiumontwerp en de licht- en geluidsproducties van hoge kwaliteit.

Tussen al die nieuwe namen, bevinden zich een paar echte pareltjes. David August, bijvoorbeeld, zal eindelijk zijn langverwachte nieuwe live AV show presenteren, doordrenkt met de melancholische, emotionele klanken die zo kenmerkend zijn voor deze producer. Dival Consoles en Rex The Dog zijn ook van plan om bruisende live shows te geven waarbij ze de diepere en creatieve kanten van live elektronische muziek laten zien. Met de Britse house DJ sensatie, Sally C die back to back gaat met de Brusselse Driss Benis aka OCB, is de extatische energie op de Contrast Stage van zaterdag gegarandeerd.

Maar Paradise City zou Paradise City niet zijn zonder de 'local legends', dus krijgen ook enkele talenten van eigen bodem een plaats op het festival, waaronder Bjeor, Catalina, Eline Anne & r.omy, Odymel en RIET.

Opgewarmd? Stop dan met twijfelen, want de tickets vliegen de deur uit. Dagkaarten voor zaterdag en kampeertickets zijn bijna volledig uitverkocht. (Er zijn er nog maar een paar honderd van over!) Dus de klok tikt als je erbij wilt zijn...

Pommelien Thijs headliner Student Kick-Off

Karen Luiken-24 augustus 2024 om 11:44

Student Kick-Off belooft nóg leuker te worden. De organisatie heeft Pommelien Thijs weten te strikken als headliner van het evenement. Ook Bart Peeters treedt op.

De achttiende editie van Student Kick-Off vindt op zaterdag 25 september plaats op het Sint-Pietersplein en Sint-Amandplein in Gent. Voorgaande jaren kwamen er zo’n 30.000 studenten op af en dit jaar zal dat niet anders zijn.

Naast Pommelien Thijs en Bart Peeters treden ook onder anderen de Bromeo’s, Kids with Buns, Biezebaaze, Wies, Manuals, C-Track, Beau4, Zayna Esuo & D-urbanites op.

Het festival bestaat uit twee stages, waarvan één op het Sint-Pietersplein en één op het Sint-Amandplein. De tweede stage wordt gehost door TAGMAG. De line-up daarvan volgt op een later moment. We’ll keep you posted!

Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Simon Smetryns-21 augustus 2024 om 14:44

Martijn trok naar Pukkelpop met de vraag: Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Ontdek meer