Derde seizoen 'Bridgerton' vanaf vandaag te zien

Karen Luiken-16 mei 2024 om 06:42

Fans hebben er dik twee jaar geduld voor moeten hebben, maar vandaag is de grote dag eindelijk aangebroken. Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ is op Netflix verschenen!

In tegenstelling tot het tweede seizoen, waar het verhaal draaide om Anthony Bridgerton en Kate Sheffield, zoomt het derde seizoen in op Colin Bridgerton en Penelope Featherington.

Iedereen weet inmiddels dat Penelope ook Lady Whistledown is, en ze wil een man vinden die haar ook in die rol accepteert. Ze doet verschillende pogingen op de vrijgezelle markt, maar komt uiteindelijk toch weer uit bij haar grote liefde Colin, die terug is gekomen van een grote reis.

Het derde seizoen wordt in twee delen van ieder vier afleveringen gesplitst. Het eerste deel is vandaag verschenen, het tweede deel kunnen we over een maandje, op 13 juni, verwachten.

Komst derde seizoen 'Nonkels' officieel bevestigd

Karen Luiken-31 mei 2024 om 09:47

We hoopten het al, dachten het al en gingen er stiekem al een beetje van uit. Maar nu is het ook officieel bevestigd door Play4: ‘Nonkels’ krijgt een derde seizoen!

“Wien is ’t er greet vo sezoe 3?”, klinkt het bij Play4 op social media. De aankondiging komt in dezelfde week als de seizoensfinale van het tweede seizoen, dat sinds april te zien is. Daarin rommelt het in de huishoudens van de West-Vlaamse broers Persyn. Innocent wordt verliefd, Willy krijgt genadeloze concurrentie op de kunstgrasmarkt en Luc probeert onder de plak van Carine vandaan te kruipen. Wat er in het derde seizoen gaat gebeuren, is nog niet bekend.

De hoofdrollen in ‘Nonkels’ worden gespeeld door Jelle De Beule, Rik Verheye, Wim Willaert, Isabelle Van Hecke, Emilie De Roo en Blaise Afonso. Andere rollen zijn weggelegd voor Silke Thorrez, Manu Van Acker, Assa Sylla en Wim Opbrouck.

Selena Gomez had plannen om single mom te worden

Karen Luiken-31 mei 2024 om 06:51- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez wil hoe dan ook ooit kinderen, met of zonder relatie. Vóór ze samen was met Benny Blanco, had ze het plan om een single mom te worden. Dat vertelt ze in een gesprek met Time.

De actrice had het een tijdje geleden helemaal uitgedacht. Ze was al vijf jaar single en als ze dat de komende jaren nog steeds zou blijven, zou ze op haar 35ste in haar eentje een kind adopteren.

“Veel mensen zijn bang om alleen te zijn en ik heb mezelf waarschijnlijk twee jaar lang in mijn hoofd gemarteld door alleen te zijn. Daarna heb ik het geaccepteerd”, aldus Selena. “Toen bedacht ik mijn plan, namelijk dat ik op mijn 35ste een kindje zou adopteren als ik dan nog niemand had ontmoet.”

Maar dat laatste is nu niet meer van toepassing. Selena is inmiddels een paar maanden zielsgelukkig met Benny Blanco en de twee hebben het al over kinderen. Benny onthulde onlangs in een interview dat het krijgen van kinderen met Selena ‘een onderwerp van gesprek is’.

Ontdek meer