'The Summer I turned Pretty' komt pas in 2025 terug

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 09:01

Verwacht dit jaar geen terugkeer naar Cousins Beach: 'The Summer I Turned Pretty' neemt deze zomer vrijaf. Amazon heeft aangekondigd dat seizoen 3 van de populaire serie pas in 2025 te zien zal zijn.

Goed nieuws is wel dat het derde seizoen drie extra afleveringen zal hebben. Belly, Conrad en Jeremiah krijgen deze keer 11 afleveringen om hun lovetriangle drama op te lossen, in plaats van 7 afleveringen zoals de vorige seizoenen.

De serie, gebaseerd op de populaire boekentrilogie van Jenny Han, volgt tiener Isabel 'Belly' Conklin terwijl ze haar zomer doorbrengt in een gezellig kuststadje. In der serie navigeert ze een lovetriangle tussen haar jeugdvrienden, broers Conrad en Jeremiah.

In het laatste seizoen koos Belly ervoor een relatie met Jeremiah aan te gaan, net zoals in het tweede boek, 'It's Not Summer Without You'. Een seizoen vol verdriet eindigde op een vrolijke noot.

Maar zoals de lezers van de boeken maar al te goed weten, is de drama nog niet opgelost. Seizoen 3 zal waarschijnlijk het laatste boek in de trilogie, 'We’ll Always Have Summer', volgen. Maar of dit ook het einde van de serie betekent, moeten we nog afwachten.

Netflix lost trailer van eerste Spaanse sportdocu 'LALIGA: All Access'

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 14:02

Netflix heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven van 'LALIGA: All Access', over de bekende Spaanse voetbalcompetitie. De serie, meteen ook de allereerste Spaanse sportdocumentaire, is vanaf 19 juli beschikbaar.

LALIGA gaat niet alleen over voetbal; het gaat over passie, het gaat over spanning. LALIGA wordt beslist op het veld, maar ook daarbuiten: in de kleedkamer, op de tribunes, in de buitenwijken van het stadion, op de wedstrijddag. “We volgen de ontwikkelingen van revelatie Girona maar zien ook van dichtbij hoe de carrières van spelers zoals Rakitic bij Sevilla, Mata bij Getafe en Muniaín bij Athletic Bilbao dit seizoen eindigden. En we zien van dichtbij hoe spelers en fans de grote derby's van het land beleven, en natuurlijk ook El Clásico.”

De uitvoerend producent van de docuserie, Alex Martínez Roig, prijst het project als een primeur voor een van 's werelds grootste voetbalcompetities en benadrukt het belang van het menselijk maken van atleten. De serie belooft de diversiteit en kracht van LALIGA te laten zien, samen met de band tussen fans en clubs, en de persoonlijke uitdagingen van spelers en coaches.

De documentairereeks richt zich op de LALIGA-competitie van 2023-2024, een van de beste voetbalcompetities ter wereld. Unieke clubs strijden het hele seizoen met hun sterke en zwakke punten. Met onbeperkte toegang achter de schermen en persoonlijke verhalen, belooft 'LALIGA: All Access' een must-watch te worden voor fans van een van de meest gevolgde competities ter wereld.

Op deze dag is de seizoensfinale van 'Thuis' te zien

Karen Luiken-24 mei 2024 om 12:18

Het is natuurlijk hartstikke leuk dat de zomer (en daarmee de vakantie) nadert, maar dat betekent ook dat we het straks een tijdje zonder ‘Thuis’ moeten doen. Op donderdag 13 juni, iets eerder dan verwacht vanwege het EK voetbal, komt de seizoensfinale op de buis. Daarna zullen we een paar weken geduld moeten hebben voor een nieuwe aflevering.

Met alle spannende verhaallijnen die momenteel lopen, voel je de seizoensfinale al een klein beetje aankomen. Begin deze week belandde madame Marianne in het ziekenhuis, niet veel later werd ze opgeschrikt door een varkenskop op haar eigen oprit. Zouden de bedreigingen aan Robin gericht zijn, nu hij niet langer als loopjongen voor drugsdealer Gregory wil werken, of is er iets anders aan de hand? Ondertussen probeert Lowie af te kicken en doet zijn nonkel Frank er alles aan om hem van de drugs af te helpen. Gaat het hen lukken, of moet Lowie nog dieper vallen voor hij licht aan het einde van de tunnel ziet?

Je kunt nog drie weken genieten van 'Thuis', daarna is gaat de zomerpauze in.

Ontdek meer