Selena Gomez deelt beelden spin-off 'Wizards of Waverly Place'

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 08:21

Everything is not what it seems! Of wel? Selena Gomez, die de show produceert en zelf de rol van Alex Russo op zich neemt, heeft een update gegeven over de spin-off van 'Wizards of Waverly Place' tijdens een presentatie in New York.

Ze liet foto's zien van hoe hoe Alex en Justin eruitzien als grown-ups. De zangeres, die de serie zal produceren en zelf de rol van Alex Russo vertolkt, onthulde ook meteen de titel van de spin-off: 'Wizards Beyond Waverly Place'.

"Soms gebeurt er iets magisch als je terug naar huis kunt gaan", zei ze trots. Na de aankondiging van Gomez onthulde Disney de eerste beelden. Op één van de foto's zien we Selena Gomez (Alex Russo), David Henrie (Justin Russo) samen met een hoop nieuwe familieleden: Janice LeAnn Brown (Billie Russo), Mimi Gianopulos (Giada Russo), Alkaio Thiele (Roman Russo) en Max Matenko (Milo Russo).

In 'Wizards: Beyond Waverly Place' draait het allemaal om Justin die een normaal leven leidt met zijn vrouw en kinderen. Hij heeft zijn toverkrachten achtergelaten na een mysterieus incident bij Wiztech. Maar dan klopt Alex aan met Billie, die wat hulp nodig heeft met toveren. Justin beseft dat hij zijn magische vaardigheden weer moet oppoetsen om de tovenaar-in-opleiding te begeleiden, terwijl hij ook zijn alledaagse verantwoordelijkheden jongleert - en de toekomst van de Toverwereld veiligstelt.

De spin-off komt 12 jaar na het einde van zijn voorganger, die vier seizoenen duurde. In de originele finale van de serie 'Wizards of Waverly Place' won Alex Russo de familiewedstrijd van tovenaars en kreeg ze volledige controle over haar krachten, terwijl Justin pas zijn krachten terugkreeg nadat hij hoofdmeester was geworden bij WizTech. De show heeft nog geen premièredatum, maar de productie begon officieel in januari 2024.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Haalt Billie Eilish uit naar Taylor Swift en Beyoncé?

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:20

Een uitspraak van Billie Eilish zorgt voor wat commotie op het internet. Tijdens een listening party voor haar nieuwe album, lijkt ze een sneer te geven naar de shows van Taylor Swift en Beyoncé.

"Ik doe geen drie uur durende show, dat is letterlijk psychotisch. Niemand wil dat. Jullie willen dat niet, ik wil dat niet, snap je wat ik bedoel? Zelfs als fan wil ik dat niet", zei Billie tijdens de livestream.

Fans merkten op dat de verwijzing naar 'drie uur durende shows' lijkt te hinten naar Taylor Swift's Eras Tour en Beyoncé's Renaissance Tour, de enige recente shows die drie uur of langer duurden. Zowel Swifties als de Beyhive waren snel om Billie op haar plaats te zetten.

"Natuurlijk zal Billie geen drie uur durende show geven, ze heeft er de discography niet voor", klinkt het. Yikes! Een andere fan schreef op X: "miljoenen mensen lijken dat wel te willen maar oké," terwijl een andere fan toevoegde: "het is vreemd om dat te zeggen wanneer alle shows uitverkocht waren. Daarboven kochten mensen ook kaartjes om de verfilming in de cinema te zien, dus zeggen dat niemand dat wil is eigenlijk een leugen."

Dit is niet de eerste keer dat Billie Eilish voor opschudding heeft gezorgd onder Swifties. Tijdens een interview leek ze uit te halen naar de Amerikaanse popster. Ze had kritiek op andere artiesten die verschillende vinyls van hetzelfde album uitbrengen, iets wat Swift wel vaker doet. Niet veel later bracht Billie zelf ook verschillende vinyl-varianten uit van haar nieuwste album 'Hit Me Hard And Soft'.

Ontdek meer