Een kijkje achter de schermen bij Ariana Grande in 'Wicked'

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 09:30

In nieuwe behind-the-scenes beelden van de aankomende tweedelige musical 'Wicked' is te zien hoe Ariana Grande helemaal opgaat in haar rol als Glinda.

In de video zie je interviews met de actrices en regisseur Jon M. Chu. Er is zelfs een zeer emotioneel fragment te zien van een ontroerde Ariana die de rol toegewezen krijgt.

De '7 Rings'-zangeres herinnert zich nog goed hoe ze de originele cast van Wicked, met Idina Menzel en Kristin Chenoweth, op Broadway zag toen ze 10 was. Ze voelde meteen een connectie met de musical en werd grote fan. In een oud interviewfragment zie je een jonge Grande die gevraagd wordt in welke rol ze zou willen kruipen als ze ooit zou meespelen in de musical. Ze antwoordt meteen en steevast 'Glinda', de rol die ze nu speelt. De film zal op 27 november in première gaan.

Coldplay brengt nog dit jaar tiende album uit

Karen Luiken-18 juni 2024 om 07:19

Fans hebben er drie jaar op moeten wachten, maar in oktober is het dan eindelijk zover: Coldplay komt met een nieuw album!

De plaat gaat ‘Moon Music’ heten en verschijnt op 4 oktober. Duurt lang? Best wel, maar gelukkig krijgen we aanstaande vrijdag alvast een klein voorproefje. Dan lanceert Coldplay ‘feelslikeimfallinginlove’, de eerste single van het nieuwe album.

‘Moon Music’ is de opvolger van de in 2021 gelanceerde plaat ‘Music of the Spheres’.

Katy Perry komt met nieuwe muziek

Karen Luiken-18 juni 2024 om 07:08- Foto:

Instagram Katy Perry

Katy Perry brengt binnenkort nieuwe muziek uit. De zangeres maakt via Instagram bekend dat op 11 juli haar single ‘Woman’s World’ verschijnt.

Het nummer wordt de eerste song van het geplande zesde studioalbum van Katy, waarvan nog geen titel of releasedatum bekend is.

Een dag na het verschijnen van ‘Woman’s World’ volgt er ook een bijbehorende videoclip. “Get ready to pop off”, schrijft Katy in een aankondiging op social media.

Ontdek meer