Baby gespot op de grond bij concert Taylor Swift in Parijs

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 08:58

Amerikaanse popster Taylor Swift heeft een leger aan fans, die over heel de wereld reizen om 'The Eras Tour' live mee te maken. Tijdens haar recente show in Parijs werd een wel heel jonge Swiftie gespot: een baby, nog in luiers, die rustig op de grond in de pit lag. Dit opmerkelijke tafereel veroorzaakte flink wat ophef online.

Op sociale media circuleert een foto waarop te zien is hoe de baby op de grond ligt, omringd door een aantal volwassenen. Vele Swifties reageren verontwaardigd en maken zich zorgen over de veiligheid van het jonge kindje. De 'pit', ofwel de staanplaatsen net voor het podium, is erg crowded en de muziek staat er zeer luid. Opvallend is dat La Défense, de concertlocatie, op haar website expliciet aangeeft dat het niet aan te raden is om kinderen jonger dan 4 jaar mee te nemen, voornamelijk vanwege het intense geluidsniveau.

Billy Ray Cyrus noemt dochter Miley 'skank' in gelekte audio

Chelsy Vanlerberghe-25 juli 2024 om 09:43

Dang flabbit! Het ziet er niet goed uit voor Billy Ray Cyrus. In een gelekte audio is te horen hoe hij zijn 25 jaar jongere vrouw met de grond gelijk maakt en hoe hij zijn dochter 'duivel' en 'slet' noemt.

Schokkende nieuwe audio ondersteunt sterk de beweringen van Billy Ray Cyrus' ex-vrouw dat hij haar maandenlang onderwierp aan 'extreem verbaal, emotioneel en psychologisch misbruik'. De tape, exclusief verkregen door DailyMail.com, onthult de verschrikkelijke behandeling die de Australische zangeres Firerose, 37, beweert voortdurend te hebben ondergaan tijdens haar zeven maanden durende huwelijk met de 62-jarige countryster.

In de audio hoor je hoe Billie Ray een tirade vol scheldwoorden afvuurt op zijn vrouw. Hij is boos omdat hij te laat was voor een show en geeft haar de schuld: "Als je gewoon je mond had gehouden, dan was ik niet zo pissig geweest. Je bent een egoïstische bitch."

Firerose smeekt hem om te stoppen met schreeuwen, maar hij gaat door: "Je hebt een puinhoop gemaakt. Ik denk niet dat je echt slim bent. Ik denk dat je een egoïstische fucking bitch bent. Dat is wat je bent. Fucking idioot."

Maar Billy Ray beperkt zijn woede niet alleen tot Firerose. Hij noemt zijn dochter Miley een 'slet' en 'duivel' en zijn ex-vrouw Tish een 'slet' en 'leugenaar'.

Miley, beroemd sinds haar rol in Hannah Montana naast haar vader, heeft de band met haar vader al een tijd verbroken. Ze negeerde hem tijdens haar Grammy Awards-acceptatiespeech en lijkt afstand te hebben genomen na zijn scheiding van mama Tish en snelle huwelijk met Firerose.

Billy Ray en Firerose leerden elkaar kennen op de set van Hannah Montana. Ze was 22 en Billy Ray was op dat moment 48 en in een relatie met Tish. De twee trouwden in oktober 2023, maar hij vroeg na zeven maanden al de scheiding aan. Firerose beweert dat hij haar uit huis zette één dag voor een belangrijke operatie. Ze mocht haar spullen niet ophalen en voelde zich onveilig bij hem. Billy Ray beweert op zijn beurt dat Firerose hem misbruikte en $96,986 van zijn creditcards opmaakte. Hij heeft nu een verbod om haar te stoppen met het gebruik van zijn kaarten.

Kortom, het is één grote puinhoop tussen Billy Ray en Firerose. Hoe Miley erop reageert? Door een sexy foto te plaatsen op Instagram.

Komt er een realityshow over 'Hawk Tuah'-girl?

Chelsy Vanlerberghe-23 juli 2024 om 10:39

Vertrekt 'Hawk Tuah'-girl Hailey Welch binnenkort naar Hollywood? De internetsensatie staat op het punt om een realityster te worden.

TMZ meldt dat ze al tv-showvoorstellen krijgt. Producenten willen een show rond haar leven maken, gericht op haar sprankelende persoonlijkheid. Hollywood wil haar niet alleen als virale ster, maar ook vanwege haar grappige en openhartige persoonlijkheid. Hoewel alles nog in de kinderschoenen staat, bespreekt Hailey haar opties met haar team. Er zouden al enkele scenario's op tafel liggen.

Hailey werd in één klap wereldberoemd toen een straatinterviewer haar vroeg hoe ze een man gek maakte in bed. Ze antwoordde met de nu al iconische zin: "You got to give him that hawk tuah and spit on that thing!" Sindsdien is haar leven veranderd en heeft ze een managementbureau onder de arm genomen. Daarnaast heeft ze een bedrijf opgestart, 16 Minutes LLC, en een handelsmerk aangevraagd voor haar hilarische catchphrase.

Hailey zelf is dankbaar voor alle opportuniteiten. "Twee weken geleden was ik nog met mijn oma in Belfast, Tennessee. Toen zei ik iets geks en nu is mijn leven veranderd. Is God niet geweldig?! Ik kan niet wachten op wat komt", klinkt het.

Ontdek meer