Op deze datum verschijnt seizoen 3 van 'Heartstopper' op Netflix

Nico De Greef-13 mei 2024 om 18:13

Goed nieuws voor Heartstopper-fans want Netflix heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer het aankomende derde en tevens laatste seizoen van start gaat. Het verhaal van de verliefde tienerjongens Nick en Charlie wordt verdergezet op 3 oktober, zo maakt de streamer bekend via een eerste clip van het nieuwe seizoen.

Fans hebben lang op het nieuws moeten wachten, maar kunnen nu eindelijk een datum omcirkelen op hun kalender: op 3 oktober keert de populaire LGBTQ+-serie 'Heartstopper' terug met nieuwe afleveringen. Hoewel dat fantastisch nieuws is voor fans, komt het ook met een keerzijde: want het derde seizoen is (voorlopig) ook de laatste keer dat Nick, Charlie en hun vrienden op onze schermen te zien zullen zijn.

Voor vele personages zal het aankomende seizoen dan ook hun verhalen afronden, maar dat zal zonder twee acteurs gebeuren: Olivia Colman (mama van Nick) en Sebastian Croft (Ben, de ex-lover van Charlie). Beide acteurs hun personages zullen namelijk niet in het nieuwe seizoen te zien zijn. Volgens seriebedenker Alice Oseman was de rol van Ben al uitgespeeld in het tweede seizoen en was er geen plaats meer voor zijn personage. Olivia Colman had het dan weer te druk met andere opnames waardoor ze haar rol in Heartstopper moest opgeven.

Maar gelukkig zijn er ook tal van nieuwe personages die hun intrede zullen maken. Zo worden onder meer Hayley Atwell, Jonathan Bailey (bekend van de Netflix-serie Bridgerton), Eddie Marsan en Darragh Hand aan de cast toegevoegd. Welke personages zij spelen, ontdek je zelf op 3 oktober.

Over seizoen 3

Nick en Charlie zijn eindelijk officieel een koppel nadat Nick de moeilijk stap zette om uit de kast te komen voor zijn vader. Ook Elle en Tao lijken het liefdesvirus inmiddels goed te pakken te hebben. Op liefdesvlak verloopt alles dus van een leien dakje (zo zal het er dit seizoen nog een pak heter aan toe gaan!), maar andere problemen steken de kop op. Charlie worstelt nog steeds met zijn eetstoornis en moet de hulp van een psycholoog inschakelen. Ook het weerzien tussen Nick en z'n vader verloopt...stroef.

Netflix lost trailer van eerste Spaanse sportdocu 'LALIGA: All Access'

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 14:02

Netflix heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven van 'LALIGA: All Access', over de bekende Spaanse voetbalcompetitie. De serie, meteen ook de allereerste Spaanse sportdocumentaire, is vanaf 19 juli beschikbaar.

LALIGA gaat niet alleen over voetbal; het gaat over passie, het gaat over spanning. LALIGA wordt beslist op het veld, maar ook daarbuiten: in de kleedkamer, op de tribunes, in de buitenwijken van het stadion, op de wedstrijddag. “We volgen de ontwikkelingen van revelatie Girona maar zien ook van dichtbij hoe de carrières van spelers zoals Rakitic bij Sevilla, Mata bij Getafe en Muniaín bij Athletic Bilbao dit seizoen eindigden. En we zien van dichtbij hoe spelers en fans de grote derby's van het land beleven, en natuurlijk ook El Clásico.”

De uitvoerend producent van de docuserie, Alex Martínez Roig, prijst het project als een primeur voor een van 's werelds grootste voetbalcompetities en benadrukt het belang van het menselijk maken van atleten. De serie belooft de diversiteit en kracht van LALIGA te laten zien, samen met de band tussen fans en clubs, en de persoonlijke uitdagingen van spelers en coaches.

De documentairereeks richt zich op de LALIGA-competitie van 2023-2024, een van de beste voetbalcompetities ter wereld. Unieke clubs strijden het hele seizoen met hun sterke en zwakke punten. Met onbeperkte toegang achter de schermen en persoonlijke verhalen, belooft 'LALIGA: All Access' een must-watch te worden voor fans van een van de meest gevolgde competities ter wereld.

'Belgium's Next Top Model' komt terug met deze gastjuryleden

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 09:40

Vanaf juli 2024 gaat op Streamz opnieuw op zoek naar 'Belgium's Next Top Model'. Vorig jaar werd Gilles door de kijkers en jury gekroond, maar nu is het de beurt aan een nieuwe lichting van aspirerende modellen om hun stempel te drukken op de catwalk. Zij zullen het beste van zichzelf laten zien en hun comfortzone ver achter zich laten.

Een deskundige jury, bestaande uit topmodel Hannelore Knuts, designer Inge Onsea van Essentiel Antwerp, stylist Tom Eerebout en Tom Van Dorpe van NOAH Mgmt, staat klaar om de modellen te begeleiden gedurende tien afleveringen. Maar dat doen ze niet alleen, er staat een resem van experts en gastjuryleden klaar.

Fans van het vorige seizoen zullen Julius Poole herkennen, de creatief directeur en casting director uit New York, die opnieuw zijn kennis met de modellen deelt. Ook Elodie Ouedraogo, olympisch atlete en ontwerper, sluit zich voor een aflevering aan bij de jury. Nieuwe gezichten zijn onder meer Olga Leyers en Giancarlo Angeletti, bekend van Vier Antwerp. De modellen zullen alles uit de kast moeten halen om de juryleden te imponeren en hun plekje in de finale veilig te stellen.

De winnaar ontvangt niet alleen de eer en de titel 'Belgium's Next Top Model 2024', maar ook een covershoot voor L'Officiel en een modellencontract bij NOAH mgmt.

Ontdek meer