Gracie Abrams brengt nummer met Taylor Swift uit

Chelsy Vanlerberghe-13 mei 2024 om 16:33

Op 21 juni zal Gracie Abrams haar tweede album, 'The Secret of Us', loslaten op de wereld. Het album zal 13 nummers ontvangen, waarvan de popster nu ook de tracklist op haar sociale media heeft gedeeld. Opvallend: op één van die nummers zal Taylor Swift te horen zijn.

Gracie Abrams verzorgde het voorprogramma tijdens een groot deel van Taylor Swifts Amerikaanse 'The Eras Tour' en stond sindsdien ook bij ons in een uitverkochte La Madeleine voor haar eigen headline show. De twee singer-songwriters kunnen het goed met elkaar vinden en vereeuwigen hun vriendschap nu ook met het nummer 'Us'. Nu het nieuws bekend is, beseffen fans dat de twee popsterren eigenlijk al teasede naar hun collab. Zo leest Taylor in haar nieuwste single 'Fortnight' een boek waarop 'Us' op de cover staat geschreven. Gracie deelde op haar beurt een screenshot van dat beeld op haar sociale media. Benieuwd hoe het nummer zal klinken!

Mars wint MNM Start To DJ 2024

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 16:34

Mars is gekroond tot winnaar van de wedstrijd MNM Start To DJ 2024. Daarmee treedt hij in de voetsporen van Ninette, 5NAPBACK en MagiK. De 16-jarige Mars, alias Lars, is één van de jongste winnaars van MNM Start To DJ. Als winnaar mag hij draaien op Tomorrowland en wordt hij één van de huis-dj’s van MNM.

Zes kandidaten haalden de halve finale, waar de DJ's het tegen elkaar opnamen in verschillende battles. Een deskundige jury, waaronder DJ Licious, DJ Tola OG en Jael Ost, bepaalde wie naar de finale ging. Hide N Seek, Guilini en Mars waren de gelukkigen die doorstootten naar de finale die plaatsvond in de Mesa Bar in Antwerpen. Uiteindelijk kozen de MNM-luisteraars Mars als hun favoriet.

"Het is ongelofelijk, ik ben sprakeloos! Ik wil mijn mama en papa bedanken die me hebben gesteund en gepusht. Ik heb superveel zin in Tomorrowland en in wat de toekomst brengt. Dikke shout-out naar de andere finalisten, de jury en alle stemmers!” klinkt het bij Mars.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer