Joost Klein werd tweede in halve finale

Karen Luiken-12 mei 2024 om 06:35

Joost Klein had het ver kunnen schoppen in de finale van het Eurovisiesongfestival. De artiest, die gisteren gediskwalificeerd werd, is donderdag tweede geworden in de halve finale. Dat heeft EBU vandaag bekendgemaakt.

Nederland kreeg in de tweede halve finale van donderdag maar liefst 182 punten in het totaal. Vier landen gaven Joost Klein het hoogste aantal punten van 12. Genoeg voor de tweede plek. Israël eindigde op de eerste plek met 194 punten.

Op welke plek Joost Klein in de finale geëindigd zou zijn, zullen we nooit definitief weten. De artiest werd gekwalificeerd vanwege een aanklacht voor bedreiging van een tv-medewerker. Zwitserland heeft het liedjesfestijn gewonnen. Kroatië eindigde op de tweede plek.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Ontdek meer