Reinier Zonneveld en Kiki Solvej releasen 'Time'

Joyce Vander Auwera-10 mei 2024 om 09:15

Het elektronische powerhouse-duo, Reinier Zonneveld en Kiki Solvej, heeft weer samengewerkt voor hun nieuwste release: 'Time'. Deze betoverende track, uitgebracht op Filth on Acid, neemt luisteraars mee op een reis vol progressieve beats en dromerige melodieën.

Wat deze collab zo speciaal maakt, is het feit dat ze een nieuwe kant van zichzelf laten zien. Weg van hun kenmerkende technosound, brengen ze met 'Time' een meer introspectieve vibe naar voren. Kiki Solvejs etherische vocalen voegen een extra laag van magie toe aan de track, waardoor je als luisteraar bijna in een trance raakt.

'Time' nodigt je uit om je over te geven aan de muziek en even helemaal op te gaan in het moment. Met subtiele acid-invloeden en weelderige synthklanken, straalt deze release een etherische energie uit die perfect past bij de opkomende zonnestralen van dit seizoen. Met elke noot wordt een verhaal verteld dat diep resoneert in de ziel, waardoor je wordt meegenomen op een reis van zelfontdekking en verandering. Enjoy!

Heeft 'Tempation'-Megan iets met Lil' Kleine?

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 02:59

Het was weer smullen geblazen tijdens de langverwachte reünie van 'Ex on the Beach 2024'. En één onthulling had niemand zien aankomen!

De cast is terug uit Colombia waar ze 'een helse vakantie' beleefd hebben en kwamen nu weer samen voor de reünieaflevering. Presentator Koen 'Kardashian' voelde de deelnemers eens goed aan de tand. Maar er was één vraag die op ieders lippen brandde: wat is er aan de hand tussen Megan en Luca?

Big surprise: ze zijn geen koppel meer! Maar wacht even, want hier komt het: Megan heeft een nieuwe vlam, en niet zomaar eentje. Niemand minder dan Lil Kleine zou haar hart hebben veroverd.

"Nee hoor, we zijn geen koppel", onthult Megan Desaever, "maar we zijn wel close." En Luca bevestigt, zonder benefits. "Het werkt zo beter voor ons. We kunnen ons eigen ding doen, maar hij is nog steeds belangrijk voor me."

Maar, hold your horses. Er is ook iemand anders belangrijk voor Megan, een bekende rapper, om precies te zijn. Koen Kardashian floept het eruit: "Volgens mij heb je seks gehad met een rapper". Megan, die eerder al meedeed aan 'Temptation Island' ontkent het. Maar Luca, bevestigt het gerucht door te zeggen: “Megan, dat weet toch ook iedereen." Elias pikt in: “Lil’ Kleine toevallig?” "Wie heeft dat gelekt?" lacht Megan nerveus. "Je hebt het zelf verklapt, zelfs aan mij, en we hebben niet eens contact", reageert Elias. Maar Megan houdt de lippen stijf op elkaar, want ja, "je kent toch de media, morgen staat heel de krant vol". Oeps, sorry Megan!

Daarna gaat ze verder: "Het is iets dat nog gaande is."

Keke Palmer kondigt eigen girlband aan

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 02:10

Keke Palmer, bekend van haar rol als True Jackson in 'True Jackson VP', heeft aangekondigd dat ze een girlband heeft opgericht genaamd Diva Gurl. Hun eerste single komt later deze maand uit.

"Pre-Save onze 1e single #SOB vandaag! Bereid je voor om op 21 juni verbaasd te worden #DivaGurl,", schreef Keke 'Keep A Bag' Palmer als caption onder de post.

Ontdek meer