'Game of Thrones'-acteur overleden

Karen Luiken-08 mei 2024 om 10:00

Ian Gelder is maandag overleden aan de gevolgen van kanker. De ‘Game of Thrones’-acteur, die de rol van Kevan Lannister vertolkte in de populaire serie, is 74 jaar geworden.

Het treurige nieuws wordt bekendgemaakt door Ben Daniels, de echtgenoot van Ian. “Met groot verdriet en een bezwaard hart, dat in miljoenen stukjes is gebroken, moet ik vertellen dat mijn lieve echtgenoot en levenspartner is overleden”, zo klinkt het.

Bij Ian werd in december galwegkanker vastgesteld. “Ik had al mijn werk stopgezet om voor hem te kunnen zorgen, maar we hadden geen van beiden enig idee dat het allemaal zo snel zou gaan”, vervolgt Ben.

“Hij was mijn absolute rots in de branding en we waren al meer dan dertig jaar samen. Als we niet bij elkaar waren, spraken we elkaar elke dag. Hij was het meest vriendelijke, genereuze, levendige en liefdevolle mens. Hij was een geweldige acteur en iedereen die met hem werkte, werd geraakt door zijn hart en licht. Eerlijk gezegd weet ik niet wat ik moet doen zonder hem aan mijn zijde.”

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Haalt Billie Eilish uit naar Taylor Swift en Beyoncé?

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:20

Een uitspraak van Billie Eilish zorgt voor wat commotie op het internet. Tijdens een listening party voor haar nieuwe album, lijkt ze een sneer te geven naar de shows van Taylor Swift en Beyoncé.

"Ik doe geen drie uur durende show, dat is letterlijk psychotisch. Niemand wil dat. Jullie willen dat niet, ik wil dat niet, snap je wat ik bedoel? Zelfs als fan wil ik dat niet", zei Billie tijdens de livestream.

Fans merkten op dat de verwijzing naar 'drie uur durende shows' lijkt te hinten naar Taylor Swift's Eras Tour en Beyoncé's Renaissance Tour, de enige recente shows die drie uur of langer duurden. Zowel Swifties als de Beyhive waren snel om Billie op haar plaats te zetten.

"Natuurlijk zal Billie geen drie uur durende show geven, ze heeft er de discography niet voor", klinkt het. Yikes! Een andere fan schreef op X: "miljoenen mensen lijken dat wel te willen maar oké," terwijl een andere fan toevoegde: "het is vreemd om dat te zeggen wanneer alle shows uitverkocht waren. Daarboven kochten mensen ook kaartjes om de verfilming in de cinema te zien, dus zeggen dat niemand dat wil is eigenlijk een leugen."

Dit is niet de eerste keer dat Billie Eilish voor opschudding heeft gezorgd onder Swifties. Tijdens een interview leek ze uit te halen naar de Amerikaanse popster. Ze had kritiek op andere artiesten die verschillende vinyls van hetzelfde album uitbrengen, iets wat Swift wel vaker doet. Niet veel later bracht Billie zelf ook verschillende vinyl-varianten uit van haar nieuwste album 'Hit Me Hard And Soft'.

Ontdek meer