'Nonkels'-marathon deze maand op groot scherm in Kinepolis

Chelsy Vanlerberghe-08 mei 2024 om 09:44

Onze favoriete 'Nonkels' zijn op dit moment te zien op Play4 en op Streamz. Door het grote succes van de serie organiseert Kinepolis nu ook een marathon waarbij je het volledige tweede seizoen kunt herbeleven (of voor de eerste keer bekijken!) in aanwezigheid van de cast.

In dit tweede seizoen van 'Nonkels' volgt Innocent een integratiecursus bij Anke en valt hij als een blok voor medecursiste Safa. ‘Echtgenoot’ Pol doet er alles aan om hun schijnhuwelijk in stand te houden, terwijl Carine ontdekt dat Luc geld bespaart voor een nieuwe flight simulator. Ondertussen wil Delphine dat Willy zich meer engageert in hun huwelijk en zet daarvoor onverwachte middelen in.

Op Play4 is de laatste aflevering op 30 mei te zien, maar op zondag 19 mei kan je terecht in Kinepolis Oostende voor 'Nonkels: de marathon'. Daar kun je de laatste twee afleveringen al eerder zien, het volledige seizoen herbeleven op groot scherm en genieten van een hapje en een drankje. Jelle De Beule, Rik Verheye, Isabelle Van Hecke, Wim Willaert en de rest van de cast zal ook aanwezig zijn. Tickets en meer info vind je hier.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

Mensen hangen ondersteboven vast in kermisattractie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:09

Het is de nachtmerrie voor elke kermisbezoeker: op hoogte vast komen te zitten in een attractie. Het overkwam dertig mensen in een attractiepark in het Amerikaanse plaatsje Oregon.

De mensen zaten in de attractie AtmosFEAR, die hoogtes van vijftien meter bereikt en alle kanten op slingert. Toen de inzittenden de bovenkant van de attractie bereikt hadden, stopte het gevaarte er door nog onbekende oorzaak mee. De mensen hingen op dat moment ondersteboven.

De brandweer kwam ter plaatse en kreeg het na een half uur voor elkaar de kermisbezoekers uit de AtmosFEAR te bevrijden. Niemand raakte gewond.

Ontdek meer