'Bottom teeth talker' of 'top teeth talker'? Trend gaat viraal op TikTok

Chelsy Vanlerberghe-08 mei 2024 om 09:22

Als je praat, toon je dan je onderste of je bovenste tanden? De kans is groot dat je er nog nooit over hebt nagedacht, tot nu. Op TikTok gaat een trend viraal waarin mensen ontdekken of ze 'bottom teeth talkers' of 'top teeth talkers' zijn. En het is allemaal dankzij Megan Fox!

midden van de eindeloze lip-syncs, dansgevechten en kookvideo's, is er een nieuwe trend opgedoken waarbij mensen hun eigen praatgewoontes onder de loep nemen. En dit allemaal dankzij Megan Fox.

Het begon allemaal met een TikTok-gebruiker die trucjes deelde om te 'praten als Megan Fox'. Volgens haar moet je je onderste tanden laten zien en door je tanden heen praten om echt de Fox-vibe te krijgen. Daarnaast moet je ook willekeurig met je hoofd knikken, je ogen samenknijpen en je mond een beetje open houden. Vooral 'je onderste tanden laten zien', bleef bij mensen hangen, omdat ze zich realiseerden dat ze daar nog nooit op hadden gelet.

Andere TikTokkers lip-syncen nu op het nummer 'Hide Away' van Daya om te ontdekken hoe ze praten. 'Bottom teeth talkers' zijn teleurgesteld, terwijl 'top teeth talkers' blij zijn met de uitkomst. Deze trend bestaat eigenlijk al sinds 2022, maar krijgt nu extra aandacht omdat Megan Fox weer vaak in de media is. De meeste mensen hopen dat ze 'top teeth talkers' zijn, omdat dat volgens hen aantrekkelijker is. Maar ach, Megan Fox is een 'bottom teeth talker' en voor haar lijkt het wel te werken.

TikTok experimenteert met video's van 60 minuten

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 07:56- Foto:

Solen Feyissa via Unsplash

Kijken we binnenkort series op TikTok? TikTok test een nieuwe functie uit waarbij gebruikers video's van 60 minuten kunnen uploaden. Dat meldt TechCrunch.

De nieuwe functie is voorlopig nog niet voor iedereen beschikbaar. Een kleine groep gebruikers in bepaalde markten kan het uitproberen, en TikTok heeft nog geen plannen om dit breed uit te rollen.

TikTok begon ooit met video's van slechts 15 seconden, maar ze hebben die limiet de afgelopen jaren steeds verder verhoogd. Hoewel TikTok groot werd door korte video's, zetten ze nu in op langere content om de concurrentie met YouTube aan te gaan.

Veel creators willen meer tijd voor dingen zoals kookdemo's, beauty tutorials, educatieve content en sketches. Met video's van 60 minuten hoopt TikTok dat creators hun content zowel op YouTube als op TikTok gaan delen, wat de concurrentie met YouTube nog verder opvoert.

De langere tijdslimiet opent ook de deur voor nieuwe soorten content op TikTok, zoals volledige afleveringen van series. Vorig jaar maakte Peacock bijvoorbeeld de eerste aflevering van 'Killing It' gratis beschikbaar op TikTok, opgesplitst in vijf delen. Met de nieuwe limiet zouden netwerken hele afleveringen kunnen uploaden zonder te hoeven splitsen. 'Tagmansion' binnenkort op TikTok, of niet?

De opnames van 'Wednesday' zijn terug gestart!

Chelsy Vanlerberghe-07 mei 2024 om 13:23

Goed nieuws voor de fans van 'Wednesday'! Netflix heeft het startschot gegeven voor het langverwachte tweede seizoen.

De opnames zijn van start gegaan in Ierland. Met de nieuwe afleveringen komen ook nieuwe gezichten naar voren, waar fans zich op kunnen verheugen. Dit seizoen verwelkomt de serie ook meerdere nieuwe castleden. Fan-favoriet Thing leverde de nieuwe scripts af bij de castleden op de set en speelt bovendien een centrale rol in het nieuwe TikTok-kanaal dat Netflix heeft gelanceerd, genaamd "Thing Tok". Daar krijgen fans een exclusief kijkje in de wereld van 'Wednesday 'vanuit het unieke perspectief van Thing zelf.

Het eerste seizoen van Wednesday verpletterde alle records en werd een van de meest succesvolle series ooit op Netflix. Met maar liefst 1,237 miljard kijkuren in de eerste 28 dagen, is het de tweede meest bekeken serie op het platform.

"We zijn ontzettend enthousiast dat de volledige Addams-familie zich dit seizoen zal inschrijven aan de Nevermore Academy, samen met een droomcast van iconen en nieuwe gezichten," aldus de makers.

Ontdek meer