Charli XCX schreef nummers voor Britney Spears

Chelsy Vanlerberghe-08 mei 2024 om 08:21
Een nummer geschreven door Charli XCX en gezongen door Britney Spears, dat wordt toch sowieso een instant hit? Het is jammer genoeg te mooi om waar te zijn. Charli onthulde dat ze enkele nummers schreef voor de Queen Of Pop, maar dat die nummers nooit ingezongen zijn.

De 'Boom Clap'-zangeres vertelde in een interview op 'Watch What Happens Live' dat ze gevraagd was om nummers te schrijven voor een heel bekend iemand. Toen een fan vroeg of het ging over het nieuwe album van Britney Spears, hield Charli zich even in voordat ze haar kant van het verhaal onthulde: "Ehm, ja, maar het lekte uit naar de pers. Britney postte toen iets op Instagram waarbij ze zei: "Ik laat geen random mensen voor me schrijven." En ik dacht: "Oh, oké, go off."

Charli voegde eraan toe: "Ik weet niet of zij deel uitmaakte van het proces, misschien had haar team haar niet op de hoogte gebracht. Britney heeft waarschijnlijk een hoop andere projecten waar ze zich op richt."

Andy Cohen vroeg aan Charli of ze iets had geschreven met de hoop dat Spears het zou opnemen. Charli antwoordde: "Natuurlijk, ja. Ik ging naar Malibu en schreef. Je hoopt altijd dat Britney ze opneemt, omdat ze de koningin van de pop is.Maar ze nam het niet op, dus blijkbaar niet. Random." plaagde ze, terwijl ze naar zichzelf wees.

Desondanks hoopt Charli nog steeds dat Spears misschien een van haar nummers opneemt. "Ik hou van haar", zei ze. "Het zou een droom die uitkomt zijn."

Mars wint MNM Start To DJ 2024

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 16:34

Mars is gekroond tot winnaar van de wedstrijd MNM Start To DJ 2024. Daarmee treedt hij in de voetsporen van Ninette, 5NAPBACK en MagiK. De 16-jarige Mars, alias Lars, is één van de jongste winnaars van MNM Start To DJ. Als winnaar mag hij draaien op Tomorrowland en wordt hij één van de huis-dj’s van MNM.

Zes kandidaten haalden de halve finale, waar de DJ's het tegen elkaar opnamen in verschillende battles. Een deskundige jury, waaronder DJ Licious, DJ Tola OG en Jael Ost, bepaalde wie naar de finale ging. Hide N Seek, Guilini en Mars waren de gelukkigen die doorstootten naar de finale die plaatsvond in de Mesa Bar in Antwerpen. Uiteindelijk kozen de MNM-luisteraars Mars als hun favoriet.

"Het is ongelofelijk, ik ben sprakeloos! Ik wil mijn mama en papa bedanken die me hebben gesteund en gepusht. Ik heb superveel zin in Tomorrowland en in wat de toekomst brengt. Dikke shout-out naar de andere finalisten, de jury en alle stemmers!” klinkt het bij Mars.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer