Na 'Johnny vs Amber', nu ook 'Taylor Swift vs Scooter Braun'

Chelsy Vanlerberghe-07 mei 2024 om 11:42

Er komt een docuserie over de ruzie tussen Taylor Swift en producer Scooter Braun. 'Taylor Swift vs Scooter Braun: Bad Blood' zal te zien zijn in het nieuwste seizoen van de populaire docuserie 'vs' op de Britse zender Discovery+. Dat meldt The Hollywood Reporter.

De ruzie tussen de superster en de ex-manager van Justin Bieber begon in 2019. Scooter Braun kocht toen de rechten van Swifts eerste zes albums op, zonder dat de popster daar van op de hoogte was. Dat leidde tot een geschil van maar liefst $300 miljoen. Maar hoewel de popster gekwetst was door het voorval, bleef ze niet bij de pakken zitten. Sindsdien heeft Swift elk album opnieuw opgenomen en er al vier uitgebracht als "Taylor's Version", wat haar succesvoller maakte dan ooit te voren.

In de serie, die twee uur per aflevering duurt, krijg je beide kanten van het verhaal te zien. Fans krijgen een uitgebreide kijk op het conflict, met aandacht voor de complexiteit van muziekbezit, genderdynamiek in de industrie en de invloed van fans. Met input van juridische experts, journalisten en mensen die dicht bij Swift en Braun staan, wordt het volledige plaatje geschetst.

"Het conflict tussen Taylor Swift en Scooter Braun over de rechten van haar muziek ontplofte in de media. Het begon allemaal met wat contractgevechten achter gesloten deuren, maar al snel ging het viral op sociale media en werd het een hot topic in het publieke debat. Het is een hoogwaardig, interessant verhaal dat het debat opende over fandom en krantenkoppen domineerde, een verhaal dat zal resoneren bij onze kijkers die zeer betrokken zijn bij toegankelijke documentaires zoals 'vs." zegt Charlotte Reid, VP bij Warner Bros U.K & Ireland.

'Taylor Swift vs Scooter Braun: Bad Blood' gaat in juni 2024 in première op Discovery+. Of de docuserie ook bij ons te zien zal zijn, blijft voorlopig onduidelijk.

Mars wint MNM Start To DJ 2024

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 16:34

Mars is gekroond tot winnaar van de wedstrijd MNM Start To DJ 2024. Daarmee treedt hij in de voetsporen van Ninette, 5NAPBACK en MagiK. De 16-jarige Mars, alias Lars, is één van de jongste winnaars van MNM Start To DJ. Als winnaar mag hij draaien op Tomorrowland en wordt hij één van de huis-dj’s van MNM.

Zes kandidaten haalden de halve finale, waar de DJ's het tegen elkaar opnamen in verschillende battles. Een deskundige jury, waaronder DJ Licious, DJ Tola OG en Jael Ost, bepaalde wie naar de finale ging. Hide N Seek, Guilini en Mars waren de gelukkigen die doorstootten naar de finale die plaatsvond in de Mesa Bar in Antwerpen. Uiteindelijk kozen de MNM-luisteraars Mars als hun favoriet.

"Het is ongelofelijk, ik ben sprakeloos! Ik wil mijn mama en papa bedanken die me hebben gesteund en gepusht. Ik heb superveel zin in Tomorrowland en in wat de toekomst brengt. Dikke shout-out naar de andere finalisten, de jury en alle stemmers!” klinkt het bij Mars.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer