Camila Cabello komt met nieuwe muziek

Chelsy Vanlerberghe-07 mei 2024 om 09:02

Goed nieuws voor de fans van Camila Cabello! De popster brengt deze zomer en nieuw album uit. Dat liet ze zelf weten op sociale media.

De 'Havana'-zangeres liet haar fans via Instagram weten dat haar vierde soloalbum eraan komt. Op de foto zien we haar met haar nieuwe blonde lokken, terwijl ze aan een blauwe lolly likt. Het is de cover art voor het nieuwe album 'C, XOXO'. Ze verklapte in de caption ook meteen de releasedatum: 28 juni.

Cassie deelt statement over mishandeling P. Diddy

Chelsy Vanlerberghe-23 mei 2024 om 13:45

Cassie Ventura heeft een statement gepost op Instagram. Daarin bedankt ze iedereen voor de steun die ze heeft ontvangen sinds CNN camerabeelden heeft gepubliceerd waarin te zien was hoe ze werd fysiek werd mishandeld door haar toenmalige vriend, Sean 'Diddy' Combs.

De beelden dateren uit 2016 en laten zien hoe Diddy de 'Me & U'-zangeres fysiek mishandelt. Het gewelddadige incident vond plaats in een hotel in Los Angeles. Op de bewakingsbeelden is te zien hoe hij haar op de grond gooit en tot twee keer toe een trap geeft.

"Bedankt voor alle liefde en steun van mijn familie, vrienden, vreemden en degenen die ik nog moet ontmoeten," schreef Cassie op Instagram. "De stroom van liefde heeft een plek gecreëerd waar mijn jongere zelf nu veilig kan voelen, maar dit is nog maar het begin. Huiselijk geweld is HET probleem. Het brak me tot iemand die ik nooit dacht te worden. Met veel hard werk voel ik me vandaag beter, maar ik zal altijd moeten herstellen van mijn verleden."

Daarna richtte ze zich op het zoeken naar steun voor anderen: "Mijn enige vraag is dat IEDEREEN zijn hart opent om slachtoffers meteen te geloven. Het vergt veel moed om de waarheid te vertellen uit een situatie waarin je machteloos was. Ik bied mijn hand aan degenen die nog in angst leven. Ik bied mijn hand aan degenen die nog in angst leven. Zoek contact met je dierbaren, snijd ze niet af. Niemand zou dit gewicht alleen moeten dragen."

Combs en Ventura hadden een knipperlichtrelatie van 2007 tot 2018. In november 2023 diende Ventura een klacht in waarin ze Combs beschuldigde van verkrachting in 2018 en jarenlange mishandeling. Combs ontkende de beschuldigingen, maar besloot de zaak te schikken. Zijn advocaat benadrukte dat de schikking geen schuld bekent.

Combs heeft zich inmiddels verontschuldigd voor zijn acties in de video. Hij kampt met meerdere juridische klachten, waaronder zeven civiele rechtszaken in de afgelopen maanden, waarvan zes beschuldigingen van aanranding bevatten. Op 25 maart 2024 doorzochten autoriteiten zijn woningen als onderdeel van een federaal onderzoek naar mensenhandel en andere misdaden. Combs en zijn advocaten ontkennen alle beschuldigingen. Zes rechtszaken zijn nog steeds lopend.

Timothée Chalamet krijgt eerste wassen beeld

Chelsy Vanlerberghe-23 mei 2024 om 08:56

Goed nieuws voor fans die graag een foto willen met Timothée Chalamet: het kan! Je moet er enkel wel voor naar Londen... en oh ja, je zult het met een wassen beeld moeten doen. Maar wat voor een!

Timothée's allereerste wassen beeld is een bijna perfecte replica. Het beeld draagt de look van de acteur op de première van 'Dune: Part 1' in Londen in 2021. Toen droeg hij Alexander McQueen van top tot teen. Het modehuis doneerde het pak aan de attractie en Chalamet himself schonk zijn laarzen om het kunstwerk compleet te maken.

Ontdek meer