Kim Kardashian uitgejouwd op Netflix-evenement

Chelsy Vanlerberghe-06 mei 2024 om 12:57

Het publiek in de zaal tijdens het Netflix-evenement 'The Greatest Roast of all Time: Tom Brady' is geen fan van Kim Kardashian. De socialite werd onthaald met luid boegeroep nog voor ze aan haar 'roast' kon beginnen.

Kim Kardashian werd genadeloos uitgejouwd door het publiek tijdens de roast van Tom Brady in haar thuisstad Los Angeles. De realityster leek verrast door de kille ontvangst.

Kardashian werd meteen genadeloos uitgejouwd toen ze het podium betrad, terwijl ze even pauzeerde na het bedanken van presentator Kevin Hart. Ze leek een grap te willen maken, maar leek te schrikken van de reactie van het minder bewonderende publiek.

De realityster probeerde de show weer op gang te krijgen en zei: 'Oké, oké, oké.' Toen dat niet werkte, probeerde presentator Kevin Hart de schade te beperken en het publiek weer rustig te krijgen.

Het evenement werd live op Netflix gestreamd. In de roast hintte Kardashian op eerdere geruchten over een romance met Tom Brady. 'Ik ben hier vanavond echt voor Tom,' begon de realityster. 'Ik zou vanavond eigenlijk niet komen, maar aangezien ik hier niet ben als Toms date, is er een kans dat ik toch nog kom.'

Ze maakte ook een grapje over haar sekstape uit 2007 met Ray-J: 'Ik weet dat er geruchten waren dat we seks hadden, en ik zou nooit zeggen of we dat wel of niet deden. Ik zou gewoon een tape uitbrengen.'

Selena Gomez emotioneel na staande ovatie van 9 (!) minuten

Karen Luiken-19 mei 2024 om 13:01

Selena Gomez heeft tijdens het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten gekregen voor de film ‘Emilia Pérez’, waar ze samen met Zoe Saldaña en Karla Sofía Gascón in te zien is. Volgens Variety is het de grootste staande ovatie ooit op het filmfestival.

Selena hield het tijdens de staande ovatie niet droog. Terwijl het publiek negen minuten lang klapte, toeterde, floot en juichte, veegde de zangeres haar tranen weg. Haar collega’s Zoe en Karla gaven elkaar een emotionele knuffel.

De film ‘Emilia Pérez’ gaat over Rita, een advocaat wiens kantoor eerder geneigd is criminelen te helpen dan gerechtigheid te vinden. Ze vindt een onverwachte uitweg wanneer Manitas, de gevreesde leider van een drugskartel, haar rekruteert om hem te helpen bij het voltooien van een geslachtsveranderende operatie om de vrouw te worden die hij altijd al wilde zijn. Selena speelt zijn nietsvermoedende vrouw.

Nieuwe promo 'Star Wars: The Acolyte' toont een jedi in actie met een lichtzweep

Nico De Greef-18 mei 2024 om 10:00

Naar aanleiding van de première van de serie Star Wars: The Acolyte op 4 juni, heeft Disney een nieuw promotiefilmpje gelanceerd waarin fans, voor het eerst ooit in live-action, een jedi met een zogenaamde 'lichtzweep', aan het werk kunnen zien.

Meer dan 40 jaar lang werden lichtzwaarden in de films en series afgebeeld in hun klassieke standaardvorm: een handvat waaruit een verticale lichtstraal tevoorschijn komt. Maar dat is lang niet de enige vorm die lichtzwaarden kunnen aannemen.

In oude Star Wars-verhalen die onderdeel zijn van de Legends-continuïteit (lees: alle comics en boeken die bestonden vooraf aan de overname van Lucasfilm door Disney in 2012; ook wel bekend als het Expanded Universe, red.) vochten de jedi en sith van weleer namelijk ook met andere varianten van het bekende wapen waaronder de crossguard lightsaber (gemodelleerd naar een groot middeleeuws zwaard) en de zeer zeldzame lightwhip (een zweep).

In 2015 zagen we de crossguard-variant al in actie op het grote scherm dankzij het debuut van het personage Kylo Ren in de film 'The Force Awakens', en nu lijkt het erop dat fans zich binnenkort ook mogen verwachten aan de komst van de lightwhip in Star Wars-canon.

In een nieuw promotiefilmpje voor de Disney Plus-reeks 'Star Wars: The Acolyte' wordt namelijk onthuld dat minstens één karakter gebruik zal gaan maken van het opmerkelijke wapen. Hoe effectief een zweep zal blijken in man-tegen-man gevechten, weten we niet, maar we zijn alvast benieuwd hoe Disney met het wapen zal omgaan.

Ontdek meer