Dua Lipa openhartig over impact 'gênante' meme

Chelsy Vanlerberghe-06 mei 2024 om 08:25

Zelfs popsterren ontkomen er niet aan: hun gênante momenten worden vereeuwigd in een meme. Een optreden van Dua Lipa uit 2017 ging viraal omdat fans haar bewegingen vergeleken met een potlood in een slijper. Nu onthult de zangeres in een interview met The Guardian hoe vernederend ze dat vond.

"Toen mensen dat fragment van mij online namen en er een meme van maakten, was dat pijnlijk", geeft ze toe. "Toen ik de Grammy voor beste nieuwe artiest won en mensen zeiden: 'Ze verdient het niet, ze heeft geen podiumuitstraling, ze zal niet blijven hangen.' Het was vernederend. Ik moest stoppen met Twitter te lezen."

Mensen op Twitter vonden dat de 'New Rules'-zangeres niet kon dansen en dat ze niet haar best deed op het podium. De vernedering duurde twee jaar, tot ze haar album 'Future Nostalgia' uitbracht in 2020. Ze trad toen op op the MTV Europe Music Awards en bewees haters het tegendeel.

"Ik deed dat optreden en iedereen zei: 'Oh, we hadden het mis.' Daar kreeg ik echt een kick van."

Mars wint MNM Start To DJ 2024

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 16:34

Mars is gekroond tot winnaar van de wedstrijd MNM Start To DJ 2024. Daarmee treedt hij in de voetsporen van Ninette, 5NAPBACK en MagiK. De 16-jarige Mars, alias Lars, is één van de jongste winnaars van MNM Start To DJ. Als winnaar mag hij draaien op Tomorrowland en wordt hij één van de huis-dj’s van MNM.

Zes kandidaten haalden de halve finale, waar de DJ's het tegen elkaar opnamen in verschillende battles. Een deskundige jury, waaronder DJ Licious, DJ Tola OG en Jael Ost, bepaalde wie naar de finale ging. Hide N Seek, Guilini en Mars waren de gelukkigen die doorstootten naar de finale die plaatsvond in de Mesa Bar in Antwerpen. Uiteindelijk kozen de MNM-luisteraars Mars als hun favoriet.

"Het is ongelofelijk, ik ben sprakeloos! Ik wil mijn mama en papa bedanken die me hebben gesteund en gepusht. Ik heb superveel zin in Tomorrowland en in wat de toekomst brengt. Dikke shout-out naar de andere finalisten, de jury en alle stemmers!” klinkt het bij Mars.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer