Warner Bros dropt nieuwe trailer voor Suicide Squad: Kill the Justice League

Nico De Greef-17 oktober 2021 om 12:12

Warner Bros. en Rocksteady Games hebben tijdens het DC FanDome-event dit weekend een gloednieuwe story trailer uitgebracht voor de aankomende Suicide Squad-game. Het spel, waarin spelers als een team moeten samenwerken, komt volgend jaar uit voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Een preciese releasedatum is nog niet bekend.

Suide Squad: Kill the Justice League werd vorig jaar aangekondigd met een eerste trailer waarin de Suicide Squad-leden oog in oog komen te staan met een chagrijnige (en het sterkste Justice League-lid) Superman. In de nieuwe trailer die zopas werd gedropt krijgen we nu een eerste blik op de andere leden van de Justice League waaronder The Green Lantern, The Flash en een glimp van Wonder Woman. De trailer onthult daarnaast dat ook de DC-personages Amanda Waller, Gizmo en The Penguin allemaal een rol zullen spelen in het spel.

In Kill the Justice League stelt Amanda Waller een team samen van superschurken bestaande uit Harley Quinn, King Shark, Deadshot en Captain Boomerang in een poging om de machtigste helden ter wereld - de Justice League - te doden nadat ze de controle over hun eigen lichamen zijn verloren. De intergalactische superschurk Brainiac heeft namelijk hun geest overgenomen en het is nu aan de leden van Task Force X, oftewel Suicide Squad, om zijn gehersenspoelde minions een halt toe te roepen. Als ze de bevelen niet opvolgen, worden ze meteen gedood door de bommen die de overheid in hun schedels heeft gepland. (Aan het eind van de trailer is te zien hoe de Suicide Squad-leden hier op hilarische wijze misbruik van maken. Erg geinig, Warner Bros!)

Suicide Squad: Kill the Justice League speelt zich af in hetzelfde universum van de Batman Arkham-games en is een co-op spel voor vier spelers dat plaatsvindt in een open-wereld Metropolis. Het spel heeft ook een single-player mode waarbij spelers vrij tussen karakters kunnen wisselen om de unieke vaardigheden van elk karakter in de strijd te gooien. De teamleden die de speler niet bestuurt, worden overgenomen door de computer.

Hoewel de trailers er tot nu toe erg vet uitzien, is het niet onbelangrijk om te weten dat Warner Bros voorlopig nog geen gameplay heeft getoond. Hoe het spel uiteindelijk zal spelen, is dus nog niet helemaal duidelijk.

Zesde seizoen Fall Guys krijgt een feest-thema

Nico De Greef-24 november 2021 om 14:17

Ontwikkelaar Mediatonic heeft het zesde seizoen van Fall Guys onthuld. Het nieuwe seizoen zal van start gaan op 30 november en krijgt een feest-thema.

Na een maandenlange tocht door de jungle mogen Fall Guys-spelers zich opmaken voor een seizoen vol festiviteiten. Op 30 november wordt Party Spectacular gelanceerd, het nieuwste seizoen van Fall Guys dat zoals de naam al verklapt, helemaal in het teken staat van feesten!

Zo zal het seizoen cosmetische items bevatten in het thema van onder andere carnaval en het circus. In totaal zal het seizoen meer dan 25 nieuwe kostuums met zich meebrengen en kunnen spelers aan de slag met 5 nieuwe speelbare rondes. Nieuwe obstakels in de rondes zijn onder meer trapezes waar spelers aan kunnen slingeren en pijpleidingen die snelreizen door de levels mogelijk maakt. Het Fame Path, waarlangs spelers beloningen kunnen vrijspelen, zal wederom uit 50 levels bestaan.

Het zesde seizoen van Fall Guys gaat volgende week van start en is nu beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. Een versie van het spel voor Xbox-consoles en Switch is momenteel in ontwikkeling maar heeft nog geen releasedatum.

Fall Guys Seizoen 6 cinematic trailer:

Fall Guys Seizoen 6 gameplay trailer:

Ubisoft bouwt eigen pretpark in Frankrijk!

Dieter Blarinckx-21 november 2021 om 09:50

Ubisoft, de bekende gamestudio achter o.a. de Assassin’s Creed-games, heeft bevestigd dat ze plannen hebben voor een eigen pretpark in Frankrijk. Méér zelfs, ze zijn momenteel al bezig aan een eerste Ubisoft Entertainment Center, dat zal openen in 2025 in Zuid-Frankrijk!

Ubisoft maakt videogames en wil dan ook bezoekers helemaal onderdompelen in de wondere wereld van gaming. Bedoeling is dat bezoekers een meeslepende ervaring beleven, die hun helemaal transporteert naar de wereld van hun favoriete games. Het Ubisoft Entertainment Center is een eerste stap in die richting. Vanaf 2025 kunnen bezoekers in de buurt van Montpellier op avontuur in de gamewereld van Ubisoft. Ook hebben ze plannen om later een geheel eigen en dedicated pretpark te bouwen in Frankrijk.

Ubisoft leverde fantastische en succesvolle games zoals Far Cry, Prince of Persia, Just Dance, Watch Dogs, Rayman, Assassin’s Creed en Beyond Good & Evil.

Ontdek meer