Warner Bros dropt nieuwe trailer voor Suicide Squad: Kill the Justice League

Nico De Greef-17 oktober 2021 om 12:12

Warner Bros. en Rocksteady Games hebben tijdens het DC FanDome-event dit weekend een gloednieuwe story trailer uitgebracht voor de aankomende Suicide Squad-game. Het spel, waarin spelers als een team moeten samenwerken, komt volgend jaar uit voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Een preciese releasedatum is nog niet bekend.

Suide Squad: Kill the Justice League werd vorig jaar aangekondigd met een eerste trailer waarin de Suicide Squad-leden oog in oog komen te staan met een chagrijnige (en het sterkste Justice League-lid) Superman. In de nieuwe trailer die zopas werd gedropt krijgen we nu een eerste blik op de andere leden van de Justice League waaronder The Green Lantern, The Flash en een glimp van Wonder Woman. De trailer onthult daarnaast dat ook de DC-personages Amanda Waller, Gizmo en The Penguin allemaal een rol zullen spelen in het spel.

In Kill the Justice League stelt Amanda Waller een team samen van superschurken bestaande uit Harley Quinn, King Shark, Deadshot en Captain Boomerang in een poging om de machtigste helden ter wereld - de Justice League - te doden nadat ze de controle over hun eigen lichamen zijn verloren. De intergalactische superschurk Brainiac heeft namelijk hun geest overgenomen en het is nu aan de leden van Task Force X, oftewel Suicide Squad, om zijn gehersenspoelde minions een halt toe te roepen. Als ze de bevelen niet opvolgen, worden ze meteen gedood door de bommen die de overheid in hun schedels heeft gepland. (Aan het eind van de trailer is te zien hoe de Suicide Squad-leden hier op hilarische wijze misbruik van maken. Erg geinig, Warner Bros!)

Suicide Squad: Kill the Justice League speelt zich af in hetzelfde universum van de Batman Arkham-games en is een co-op spel voor vier spelers dat plaatsvindt in een open-wereld Metropolis. Het spel heeft ook een single-player mode waarbij spelers vrij tussen karakters kunnen wisselen om de unieke vaardigheden van elk karakter in de strijd te gooien. De teamleden die de speler niet bestuurt, worden overgenomen door de computer.

Hoewel de trailers er tot nu toe erg vet uitzien, is het niet onbelangrijk om te weten dat Warner Bros voorlopig nog geen gameplay heeft getoond. Hoe het spel uiteindelijk zal spelen, is dus nog niet helemaal duidelijk.

Game Disney Mirrorverse nu beschikbaar!

Dieter Blarinckx-25 juni 2022 om 07:57

Disney Mirrorverse is zopas officieel gelanceerd voor je smartphone! In dit magische mobiele RPG-spel kunnen gebruikers een team samenstellen van hun favoriete Disney- en Pixar-personages om het Mirrorverse te verdedigen.

In een van de eerste missies die beschikbaar zijn, moeten gamers samenwerken met Anna, Elsa, Woody en Buzz om een krachtbron in het Mirrorverse te beschermen tegen de bad guys van de game. Naarmate gebruikers meer quests en verhaalhoofdstukken voltooien, spelen ze meer beloningen en progressie-items vrij om hun team van Mirrorverse Guardians te verbeteren en aan te passen.

Kom elke maand terug om speciale personages vrij te spelen, waaronder nu zelfs Zurg uit 'Lightyear'.

Disney Mirrorverse is nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play.

Populaire game Ghost of Tsushima krijgt vervolg

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 07:21

Eén van de meest populaire en spraakmakende games van de afgelopen twee jaar, is ongetwijfeld de samurai-game Ghost of Tsushuma. En het lijkt erop dat producer Sucker Punch bezig is met een sequel!

Zo’n twee maanden geleden werden er immers een aantal vacatures gedropt bij Sucker Punch, die doen vermoeden dat er een dedicated team aan het werken is op Ghost of Tsushima 2. Eén van de vereisten van de jobs is dat sollicitanten de eerste game hebben gespeeld en vertrouwd zijn met de avonturen van hoofdpersonage Jin Sakai. Alles wijst er dus op dat er een vervolg op de game in de maak is!

Een officiële bekendmaking blijft voorlopig wel nog uit. Maar er zal ongetwijfeld snel nieuws volgen!

Ontdek meer