Releasedatum zesde seizoen 'Cobra Kai' bekend

Karen Luiken-04 mei 2024 om 10:01

Netflix heeft nieuwe details gedeeld over de release van het zesde seizoen van ‘Cobra Kai’. De reeks verschijnt in drie verschillende delen op de streamingsdienst, waarvan het eerste deel vanaf 18 juli te zien is.

Het nieuwe seizoen bevat in het totaal vijftien afleveringen. De eerste vijf gaan op 18 juli in première, het tweede deel verschijnt pas een hele poos later, namelijk op 28 november. Het derde en laatste deel zal pas vanaf een nog onbekende datum in 2025 te zien zijn.

Netflix maakte begin dit jaar bekend dat ‘Cobra Kai’ na het zesde seizoen stopt. De reeks is een reboot van ‘Karate Kid’ en verscheen in 2018 voor het eerst op het digitale scherm. Het vijfde, meest recente seizoen dateert van 2022. Volgend jaar komt er ook nog een ‘Karate Kid’-film.

Derde seizoen 'Bridgerton' nu al populairder dan tweede

Karen Luiken-23 mei 2024 om 09:17

Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ heeft eerdere seizoenen van de populaire reeks verslagen in populariteit. Netflix meldt dat de nieuwe afleveringen voor het beste openingsweekend van de show tot nu toe hebben gezorgd.

Volgens een ranglijst van Netflix werden de eerste vier afleveringen van het derde seizoen na de première op 16 mei wereldwijd ruim 45 miljoen keer bekeken. Omgerekend is dat ongeveer 165,2 miljoen uur kijktijd.

Ter vergelijking: het tweede seizoen debuteerde in maart 2022 met iets meer dan 193 miljoen uur kijktijd wereldwijd, maar dat zijn cijfers van een compleet seizoen. Het tweede seizoen trok ongeveer 22,7 miljoen kijkers in het openingsweekend; bijna de helft van het aantal mensen dat in de eerste dagen naar het derde seizoen keek.

Het derde seizoen is in twee delen van ieder vier afleveringen gesplitst. Het eerste deel is vorige week verschenen, het tweede deel kunnen we over een paar weken, op 13 juni, verwachten.

Eerste beelden van Liam Hemsworth in 'The Witcher' gedeeld

Karen Luiken-23 mei 2024 om 09:14

Benieuwd hoe Liam Hemsworth het stokje van Henry Cavall overneemt in ‘The Witcher’? Netflix geeft je een klein voorproefje. De streamingsdienst heeft een gloednieuwe teaser van het aankomende vierde seizoen gedeeld.

Het vierde seizoen ging vorige maand in productie en gaat verder waar het derde gebleven was. Geralt, Yennefer en Ciri krijgen opnieuw veel tegenslagen te verwerken en moeten alles op alles zetten om elkaar terug te vinden in het door oorlog geteisterde Continent. Het is in dit seizoen voor het eerst dat Geralt niet gespeeld wordt door Henry Cavall, maar door Liam Hemsworth.

Het is nog niet bekend wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Na het vierde seizoen komt er nog een vijfde, maar daarna is het helaas voorgoed gedaan met de populaire Netflix-reeks.

Ontdek meer