Lindsay Lohan en Rachel McAdams zien vervolg op 'Mean Girls' wel zitten!

Chelsy Vanlerberghe-03 mei 2024 om 10:07

Lindsay Lohan en Rachel McAdams hebben volgens bronnen interesse in een vervolg op 'Mean Girls', zelfs twintig jaar na de originele film.

Volgens bronnen zou Lohan graag nog een keer in de huid van Cady kruipen, en heeft ze een goede band met haar voormalige castleden. McAdams, die Regina speelde in de film, zou ook geïnteresseerd zijn, zolang 'alles wat haar voorgelegd wordt logisch is.'

Lohan heeft eerder het Mean Girls-universum opnieuw bezocht als Cady in een opvallende Walmart-commercial afgelopen november, samen met 'Karen', 'Gretchen', 'Damien' en 'Kevin G'.

Het lijkt erop dat veel van de originele castleden warmlopen voor een vervolg. In een interview in 2022 spraken Lindsay Lohan en Amanda Seyfried al over de mogelijkheid van een Mean Girls 2. McAdams heeft tijdens de 'Heroes of Health: COVID-19'-livestream ook laten vallen dat het haar wel leuk lijkt om te zien waar Regina George, haar personage, na al die jaren beland is.

Onlangs werd 'Mean Girls: The Musical: The Movie' uitgebracht, waar Renée Rapp in de huid kroop van Regina George. De film vertelde het originele verhaal, maar dan in musical-vorm.

Een vervolg op het verhaal is dus nog steeds een optie... Grappig dat iedereen collectief vergeten blijkt te zijn dat er in 2011 al een 'Mean Girls 2' uitgebracht werd. Oeps!

Justin Timberlake gearresteerd voor rijden onder invloed

Karen Luiken-18 juni 2024 om 15:05

Justin Timberlake is maandagavond gearresteerd door de politie. ABC News meldt dat hij is betrapt op het rijden onder invloed.

De arrestatie vond plaats in Sag Harbor, een dorp in New York. Dinsdag – vandaag dus – moet Justin Timberlake voor de rechter verschijnen. Het is nog niet bekend in welke staat Justin precies was toen hij werd gepakt door de politie en wat het gevolg van zijn actie zal zijn.

Komend weekend heeft de zanger twee concerten gepland staan in Chicago. Volgende week gaat hij terug naar New York voor nog twee shows.

Joe Alwyn laat zich voor het eerst uit over break-up Taylor Swift

Karen Luiken-18 juni 2024 om 12:17

Joe Alwyn heeft zich ruim een jaar na zijn break-up met Taylor Swift voor het eerst uitgelaten over de situatie. In een interview met The Times zegt hij dat hij het er erg moeilijk mee heeft gehad.

Joe en Alwyn vormden ruim zes jaar een koppeltje. Vorig jaar gingen ze uit elkaar. “Ik hoop dat iedereen empathie kan voelen en de moeilijkheden kan begrijpen die gepaard gaan met het einde van een lange, liefdevolle, volledig toegewijde relatie van meer dan zes en een half jaar”, aldus Joe. “Dat is een lastige kwestie. Wat ongebruikelijk en abnormaal is in deze kwestie, is dat een week later iedereen het weet en de buitenwereld er zijn zegje over kan doen.”

Wat vlak na de breuk volgde, was een bizarre tijd vol speculaties en roddels. “Iets dat heel echt is, wordt in een onrealistische situatie gegooid met roddelbladen, sociale, media en pers, waar het vervolgens wordt ontleed, over wordt gespeculeerd en uit zijn verband wordt getrokken tot het onherkenbaar is”, vervolgt Joe. “De waarheid is dat er altijd een kloof zal zijn tussen wat de waarheid en wat er gezegd wordt. Maar daar heb ik vrede mee.”

Ontdek meer