Trailer van derde seizoen ‘Onder Vuur’ gelost

Karen Luiken-02 mei 2024 om 09:12

Niet één, niet twee, niet drie maar vier nieuwe gezichten doen vanaf 6 juni hun intrede in het derde seizoen van ‘Onder Vuur’. In een gloednieuwe trailer laat Streamz alvast een eerste voorproefje zien.

Het nieuwe seizoen van 'Onder Vuur' start ongeveer een jaar na het vorige. Post Oosteroever is samengesmolten met Post Noordhoek en krijgt hierdoor eindelijk de broodnodige versterking van vier nieuwe, jonge krachten: alleenstaande moeder Cassia, strikte adjudant Pieter, topchauffeur Nouri en tattoo-artieste Jade.

De nieuwe lichting zorgt voor een verfrissend tintje, maar tegelijkertijd ook voor frictie met de oude garde. Extra kopzorgen dus voor luitenant Dominique, die van de twee ploegen een 'nieuw samengesteld gezin' moet maken.

En wanneer Orlando onverwachts terugkeert uit Zweden en Tom ontspoort, komen de onderlingen spanningen en persoonlijke relaties nog meer onder druk te staan. Maar het wordt Post Oosteroever pas echt heet onder de voeten wanneer een gevaarlijke interventie misloopt en een jongeman dood wordt teruggevonden.

Naast Louis Talpe en Lien De Graeve zien we ook dit seizoen Lynn Van Royen, Sam Louwyck, Aimé Claeys, Ilse De Koe, Ann Tuts, Wouter Bruneel, Kasper Vandenberghe, Wim Willaert en Joke Devynck terug. De nieuwe personages worden gespeeld door Vincent Van Sande, Ellen Sterckx, Anushka Melkonian en L'Hamiti Izzy Ismael.

Het derde seizoen van 'Onder Vuur' gaat op 6 juni van start op Streamz met twee afleveringen. Daarna is er elke donderdag een nieuwe aflevering te zien.

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer