Nieuwe dramaserie met Joey King nu op Disney+

Karen Luiken-02 mei 2024 om 07:15

Seriedip? Niet lang meer! Disney+ heeft een nieuwe historische miniserie online gezet met Joey King in de hoofdrol. ‘We Were The Lucky Ones’ wordt je nieuwe verslaving.

‘We Were The Lucky Ones’ is een bewerking van het gelijknamige boek uit 2017 van Georgia Hunter, en is geïnspireerd op het verhaal van de familie van de schrijfster. Het gaat over een Joods gezin dat vastbesloten is te overleven en zich te herenigen nadat ze tijdens de Tweede Wereldoorlog van elkaar gescheiden werden.

Joey King, bekend van ‘The Kissing Booth’, speelt een van de hoofdpersonages. Andere grote rollen zijn weggelegd voor Logan Lerman en Hadas Yaron.

Hailey Bieber deelt foto's van babybuik

Karen Luiken-16 mei 2024 om 14:08

Ze hebben het een tijdje geheim weten te houden, maar nu het hoge woord er eindelijk uit is, mag iedereen het weten: Hailey Bieber is in verwachting van haar eerste kindje met haar man Justin. Via Instagram deelt ze een aantal kiekjes van haar prachtige babybuik.

Hailey en Justin maakten vorige week bekend dat ze zwanger zijn. Dat deden ze door een aantal beelden op Instagram te posten waar ze samen op te zien zijn. Fans waren door het dolle heen en worden nu, een paar dagen later, opnieuw verrast met kersverse zwangerschapskiekjes. Dit keer is Hailey in een vlindertopje te zien terwijl ze haar buik vasthoudt.

De smoorverliefde Biebers stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Sindsdien zijn er al meerdere geruchten rondgegaan over een zwangerschap, maar die ontkende Hailey altijd.

Blake Lively schittert in trailer voor 'It Ends With Us'

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 13:21

De eerste trailer voor de langverwachte verfilming van het populaire boek 'It Ends With Us' is eindelijk uit en hij stelt niet teleur. Voor de fans van het boek belooft de film een even aangrijpende ervaring te worden als het bronmateriaal zelf. De trailer geeft ons een eerste glimps in de emotionele reis die hoofdpersonage Lily Bloom doormaakt.

In deze verfilming van Colleen Hoover's bestseller uit 2016, kruipt Lively in de huid van Lily Bloom, een vrouw die haar eigen bedrijf begint in Boston. Tegenover haar staat Justin Baldoni, die niet alleen regisseert maar ook de rol van de charmante neurochirurg Ryle Kincaid vertolkt.

Na een toevallige ontmoeting met Ryle raakt Lily verwikkeld in een intense relatie. Maar al snel begint ze trekjes van Ryle te zien die haar herinneren aan haar traumatische jeugd en aan de relatie van haar ouders.

De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Blake Lively, bekend van onder meer ‘Gossip Girl’. Zij zal de rol van Lily op zich nemen. Justin Baldoni, die je kent als Rafael uit Jane The Virgin, neemt de rol van haar love interest Ryle op zich. Acteur Brandon Sklenar speelt Atlas.

Ontdek meer