Funko Pop komt met eigen game

Nico De Greef-30 april 2024 om 21:07

Funko Pop heeft bekend gemaakt dat het nog dit najaar een game zal lanceren over de populaire verzamelfiguren.

Op 13 september zal Funko Pop het nieuwe spel Funko Fusion uitbrengen waarin spelers iconische momenten uit al hun favoriete films en tv-series opnieuw kunnen beleven, volledig in maffe Funko Pop-stijl natuurlijk.

Spelers kunnen kiezen uit een groot arsenaal speelbare karakters uit tal van tijdloze klassiekers en hedendaagse franchises waarmee ze vervolgens verschillende authentieke werelden kunnen gaan verkennen waaronder werelden gebaseerd op de films van Jurassic Park en Jurassic World, Jaws, The Mummy, The Walking Dead, The Umbrella Academy en Battlestar Galactica. Daarnaast kunnen spelers ook zelf hun eigen IP-fantasieën waarmaken door gekke mashups en crossovers te creëren.

Funko Fusion ondersteunt samenspel voor maximaal 4 spelers en is het allereerste videospel dat is gebaseerd op de bekende verzamelfiguren dat zal worden uitgebracht voor consoles en pc. De game wordt ontwikkeld door 10:10 Games, een studio die is samengesteld door voormalige werknemers van TT Games, bekend van de LEGO games.

Bekijk hier de reveal trailer van Funko Fusion:

'Sims 4' krijgt gratis zomerse update

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 08:47

Hello, summer! Er is een zomerse update gelanceerd voor 'De Sims 4' met nieuwe outfits die perfect zijn voor het aankomende seizoen.

De update is van toepassing op het basisspel en dat zorgt ervoor dat spelers gratis toegang hebben tot gloednieuwe badkleding voor hun Sims, welke maat ze ook nodig hebben. Je kan je Sims dus gratis en voor een outfit geven die volledig summerproof is. Daarnaast zijn er een aantal tops aan het spel toegevoegd, waaronder de tankini en een wikkeltop. De items beschikken over felle kleuren en zijn dus een garantie voor een stylish summer.

May the Beans be with you: Fall Guys ontvangt crossover met Star Wars

Nico De Greef-04 mei 2024 om 14:25

Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic en Lucasfilm kondigen een samenwerking aan die verschillende op Star Wars-geïnspireerde kostuums naar de kleurrijke battle royal-game brengt. De skins zullen vanaf 7 tot en met 20 mei beschikbaar zijn in de Item Shop van het spel.

Spelers kunnen vanaf aanstaande week vier skins bemachtigen die zijn gemodelleerd naar karakters uit de film Star Wars: Return of the Jedi. Zo kunnen spelers zich binnenkort verkleden als Han Solo (al zittend op de top van de Millennium Falcon) en zijn trouwe sidekick Chewbacca, de bounty hunter Boba Fett en de iconische Stormtrooper.

Naast bovengenoemde skins zullen er ook nog een aantal andere cosmetische items te verkrijgen zijn, waaronder nameplates, emotes en een celebration-animatie die werd gebaseerd op de iconische Sarlacc Pit-scène uit de film. In deze scène duwt Han Solo per ongeluk de beruchte premiejager Boba Fett een grote put in waar een Sarlacc-monster (kenmerkend voor zijn vele tentakels) woont.

Ontdek meer