Rebel Wilson bevestigt komst vierde 'Pitch Perfect'

Karen Luiken-30 april 2024 om 15:15

De ‘Pitch Perfect’-franchise is nog niet voorbij. Actrice Rebel Wilson, die twaalf jaar geleden haar debuut maakte als Fat Amy, heeft laten weten dat de vierde film van de reeks in de maak is.

Rebel deed de onthullign maandagavond tijdens een toespraak in het London Palladium, waar ze was om haar nieuwe boek ‘Rebel Rising’ te promoten. “Ik zou heel graag een vierde ‘Pitch Perfect’ willen doen en ik geloof dat het script al in ontwikkeling is”, zei de actrice tegen haar publiek.

Rebel gaf nog geen details over het verhaal, maar ze deed wel een suggestie. “Ik denk dat ik met iemand zou moeten trouwen. Met Bumper misschien”, zo klonk het.

De eerste 'Pitch Perfect' verscheen in 2013 en kreeg twee jaar later een vervolg. De derde film verscheen zeven jaar geleden.

'We Were Liars' krijgt tv-serie

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 03:27

Fans van het populaire young adult novel 'We Were Liars' zullen het verhaal binnenkort op het scherm tot leven zien komen. Prime Video is bezig met een tv-serie gebaseerd op het boek.

'We Were Liars' is een tragisch liefdesverhaal van een meisje die aan geheugenverlies lijdt, dat zich afspeelt op een privé-eiland voor de kust van Massachusetts. De focus ligt op de welgestelde Sinclair-familie, die hun idyllische zomers doorbrengen op hun eigen afgelegen eiland.

De YA-roman verkocht bijna 3 miljoen exemplaren wereldwijd en stond meer dan 40 weken op de New York Times bestsellerlijst. Het was de meest gezochte titel op Goodreads in 2014 en werd geprezen als een van de beste YA-boeken van dat jaar.

Emily Alyn Lind, bekend van de Gossip Girl reboot, zal Cadence Sinclair spelen, de oudste kleindochter van de Sinclair-familie. Ze is levendig en avontuurlijk, maar haar zomerromance op het privé-eiland wordt verstoord door een traumatisch hersenletsel dat haar geheugen aantast. Vastbesloten om de waarheid te achterhalen, confronteert Cadence de mythes rond haar familie.

Shubham Maheshwari speelt Gat, een bedachtzame en ambitieuze New Yorker die zich een buitenstaander voelt tussen de bevoorrechte elite van Martha's Vineyard. Maar hij keert elk jaar terug naar Beechwood Island om bij zijn beste vriendin te zijn, op wie hij al lang verliefd is. Dit jaar lijkt ze zijn gevoelens te beantwoorden, maar Gat heeft een geheim dat hen voorgoed uit elkaar zou kunnen drijven.

Esther MacGregor is Mirren Sinclair, een gevatte en scherpzinnige kunstenaar, belichaamt tegenstrijdigheden. Ze verlangt naar nieuwe ervaringen maar klampt zich vast aan haar jeugd. Wanneer ze een schandalig familiegeheim ontdekt, wordt ze uit haar comfortzone geslingerd.

Joseph Zada speelt Johnny, de charismatische rebel. Maar deze zomer wordt hij geconfronteerd met verantwoordelijkheid, iets waar hij niet blij mee is.

HBO Max is vanaf nu beschikbaar in België

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 03:19

Yessss!!! HBO Max is vanaf nu beschikbaar in België. En het beste nieuws? Je kunt het nu meteen uitproberen! Voor de volledige lancering op 1 juli 2024 kun je 14 dagen lang gratis toegang krijgen tot het abonnement van jouw keuze. Al is dat misschien niet zo'n goed nieuws als je midden in de blok zit...

Tijdens deze korte periode zullen sommige titels alleen beschikbaar zijn in het Engels en Frans. Maar geen zorgen, vanaf begin juli wordt alle inhoud ook in het Nederlands en Frans aangeboden.

Wat staat er op de planning vanaf 1 juli? Denk aan het tweede seizoen van de populaire HBO-original 'House of the Dragon', het 'Gaga Chromatica Ball' concert, de documentaire 'Taylor Swift VS Scooter Braun', en de nieuwe komedie 'The Franchise'. Later dit jaar kunnen we ook nieuwe Max-originals verwachten, zoals 'The Penguin' en 'Dune: Prophecy'.

En voor de filmliefhebbers onder ons, vanaf 11 juni zijn films als 'AM I OK?' met Dakota Johnson, 'Wonka', 'Dune Part Two', en 'Aquaman and the Lost Kingdom' beschikbaar. Daarnaast worden populaire Discovery-series zoals '90 Day Fiancé', 'Gold Rush', en 'Fixer Upper' gestreamd.

Sportfans worden ook niet vergeten, want deze zomer kun je exclusief de Olympische Spelen van Parijs 2024 bekijken op HBO Max, samen met andere grote sportevenementen.

Nederlandse en Franstalige Originals maken ook deel uit van het aanbod. Zo komt er een nieuw seizoen van 'Eating With My Ex: Going Dutch' aan.

Genoeg om te bingen dus!

Ontdek meer