Blackwave. tegen Compact Disk Dummies in Red Bull Soundclash

Chelsy Vanlerberghe-30 april 2024 om 08:43

Red Bull SoundClash palmt op donderdag 7 november 2024 de Lotto Arena in voor een onvergetelijke live show: blackwave. vs Compact Disk Dummies. Ze nemen het op tegen elkaar op twee stages recht tegenover elkaar. En jij kiest wie wint!

Vijf rondes lang proberen de twee bands jou te overtuigen met unieke versies van hun bekendste nummers, verrassende covers en de coolste secret guests. 'The Reeling' met een symfonisch orkest? Wie weet! En waarom niet 'a-okay' in een death metal-versie?

Een applausmeter is de onverbiddelijke scheidsrechter. De band die het meeste aantal decibels haalt, wint de ronde. Wie de meeste rondes wint, ​ gaat met de trofee naar huis. Zowel Compact Disk Dummies en blackwave. beloven de Lotto Arena te doen daveren op haar grondvesten. Wil je daarbij zijn? Koop dan nu je tickets via deze link.

Sabrina Carpenter dolenthousiast: "Adele denkt aan me in bed"

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 11:05

Adele is fan van Sabrina Carpenter! Dat zei ze tijdens een concert in Las Vegas. Sabrina Carpenter is op haar beurt dan weer geflatteerd door het compliment.

Tijdens haar show gaf Adele een shout-out naar Sabrina's nieuwste single 'Espresso'. "Toen ik gisterenavond naar bed ging was het al heel laat. Ik betrapte mezelf erop dat ik zong: "I'm working late, cause I'm a singer", dat liedje van Sabrina Carpenter. Dat nummer is echt my jam", klonk het.

Sabrina Carpenter deelde het bericht op X en schreef: "Het enige dat ik las was dat Adele aan mij denkt in bed<3"

Dit is Travis Kelce's favoriete Taylor Swift nummer

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 07:56

Is er een grotere Swiftie dan Travis Kelce? De NFL-ster onthulde tijdens zijn festival, Kelce Jam, zijn drie favoriete nummers uit het repertoire van zijn famous girlfriend Taylor Swift.

Op de tweede en derde plaats staan de nummers 'The Alchemy' en 'So High School'. . Geen verrassende keuze, aangezien er wordt gespeculeerd dat die nummers over hem gaan. Toch kunnen deze twee nummers niet tippen aan zijn all time fave: 'Blank Space'.

Ontdek meer