Yvonne Coldeweijer 'stopt' met haar juicekanaal

Chelsy Vanlerberghe-29 april 2024 om 09:04

De Nederlandse 'roddelkoningin' Yvonne Coldeweijer stopt met haar juicekanaal. Of het is te zeggen: ze stopt met gratis juice. Dat meldt ze zelf op haar Instagramkanaal @LifeOfYvonne.

In een filmpje legt Yvonne uit dat ze lang heeft nagedacht over wat ze zal doen met haar kanaal. Ze heeft besloten dat ze haar 'juice' niet meer wil delen met een 'grote groep mensen', namelijk haar 840k Instagramvolgers. In plaats daarvan zal ze nu haar juice 'exclusiever' maken en zal ze via een ander platform roddelen. Namelijk petjeaf.com/juice. Voor 8,95 euro per maand kan je je en abonnement nemen op het kanaal en hoef je niets van haar juice te missen. "Deze club moet echt klein blijven. Want hoe kleiner de club, hoe meer leipe juice ik kan delen. Dus wees er snel bij, voordat ik besluit je geen toegang meer te geven", teaset Coldeweijer in de video.

De 'roddelkoningin' is vaak als eerste op de hoogte van wie het met wie doet en wie ruzie heeft. Ze heeft naar eigen zeggen 'overal spionnen' zitten. Ze deelde ze bijvoorbeeld een video waarop te zien was hoe Lil Kleine zijn toenmalige vriendin Jaimie Vaes zou hebben mishandeld. Later verklapte ze dat Vaes zelf het filmpje had ingestuurd.

Het account @LifeOfYvonne zal blijven bestaan. Yvonne zal er persoonlijke dingen posten. Daar hebben haar volgers zo te zien minder interesse in, want het account is al tienduizenden volgers kwijt.

TAGMAG

Lady Gaga reageert op geruchten opvolger 'Telephone' met Beyoncé

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 09:01

Er was heel wat speculatie bij fans van Lady Gaga en Beyoncé over een vervolg op 'Telephone' op Beyoncé's nieuwe album 'Cowboy Carter'. Hoewel dat niet is gebeurd, sluit Gaga een nieuwe samenwerking met Queen B niet uit.

In februari, toen Beyoncé tijdens de Super Bowl nieuwe muziek teasede, dachten fans dat haar nieuwe album een samenwerking met Lady Gaga zou bevatten. De promovideo's leken te passen bij de sfeer van de 'Telephone'-videoclip uit 2010. In een interview met ET vertelde Lady Gaga dat er nog niets concreets is, maar dat ze zeker de telephone zal opnemen als Beyoncé belt.

Ze is zelf druk in de weer. "Ik werk voortdurend aan mijn nieuwe muziek en ik leef en adem het", zei Gaga over haar langverwachte zevende studioalbum. "Ik kan niet wachten om het aan de fans te geven." Dus wanneer kunnen we het verwachten? Dat is nog onduidelijk. "Mijn fans haten het als ik 'binnenkort' zeg, maar: binnenkort."

EOTB-ster Stevie twintig kilo afgevallen

Karen Luiken-24 mei 2024 om 08:11

Stevie Burns is een flinke transformatie ondergaan. De realityster uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ laat haar volgers via TikTok weten dat ze twintig kilo is afgevallen.

“Ik ben altijd al blij met mezelf geweest, maar nu nog blijer”, schrijft Stevie bij een video van zichzelf. “Ik ben twintig kilo afgevallen.”

In de comments vragen fans zich af hoe Stevie dit heeft gedaan en hoe lang ze erover heeft gedaan om zoveel gewicht kwijt te raken. “Acht maanden”, reageert de realityster daarop. Ze belooft haar volgers tips te geven over haar afvalproces.

Ontdek meer