Hugh Grant deelt details over vierde 'Bridget Jones'-film

Karen Luiken-28 april 2024 om 08:59

De langverwachte vierde ‘Bridget Jones’-film ‘Mad About the Boy’ zal voor zowel een lach als traan op je gezicht zorgen. Dat verklapt Hugh Grant, die voor het project terugkeert voor zijn vertrouwde rol als Daniel Cleaver.

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Engelse auteur Helen Fielding. Renée Zellweger speelt zoals gewoonlijk de hoofdrol. “Het wordt zowel ontroerend als grappig”, zegt Hugh Grant. “Het verhaal is deels gebaseerd op de ervaringen van Helen Fielding toen ze twee kinderen alleen opvoedde nadat haar man stierf. Bridget voedt in de film twee kinderen op terwijl ze zich afvraagt of ze ooit weer moet gaan daten. Het is een heel goed script.”

‘Bridget Jones: Mad About the Boy’ verschijnt op 14 februari 2025 in de bioscoop. Naast Renée Zellweger en Hugh Grant speelt ook Emma Thompson een hoofdrol. Andere rollen zijn weggelegd voor de nieuwe castleden Chiwetel Ejiofor en Leo Woodall.

Derde seizoen 'Bridgerton' nu al populairder dan tweede

Karen Luiken-23 mei 2024 om 09:17

Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ heeft eerdere seizoenen van de populaire reeks verslagen in populariteit. Netflix meldt dat de nieuwe afleveringen voor het beste openingsweekend van de show tot nu toe hebben gezorgd.

Volgens een ranglijst van Netflix werden de eerste vier afleveringen van het derde seizoen na de première op 16 mei wereldwijd ruim 45 miljoen keer bekeken. Omgerekend is dat ongeveer 165,2 miljoen uur kijktijd.

Ter vergelijking: het tweede seizoen debuteerde in maart 2022 met iets meer dan 193 miljoen uur kijktijd wereldwijd, maar dat zijn cijfers van een compleet seizoen. Het tweede seizoen trok ongeveer 22,7 miljoen kijkers in het openingsweekend; bijna de helft van het aantal mensen dat in de eerste dagen naar het derde seizoen keek.

Het derde seizoen is in twee delen van ieder vier afleveringen gesplitst. Het eerste deel is vorige week verschenen, het tweede deel kunnen we over een paar weken, op 13 juni, verwachten.

Eerste beelden van Liam Hemsworth in 'The Witcher' gedeeld

Karen Luiken-23 mei 2024 om 09:14

Benieuwd hoe Liam Hemsworth het stokje van Henry Cavall overneemt in ‘The Witcher’? Netflix geeft je een klein voorproefje. De streamingsdienst heeft een gloednieuwe teaser van het aankomende vierde seizoen gedeeld.

Het vierde seizoen ging vorige maand in productie en gaat verder waar het derde gebleven was. Geralt, Yennefer en Ciri krijgen opnieuw veel tegenslagen te verwerken en moeten alles op alles zetten om elkaar terug te vinden in het door oorlog geteisterde Continent. Het is in dit seizoen voor het eerst dat Geralt niet gespeeld wordt door Henry Cavall, maar door Liam Hemsworth.

Het is nog niet bekend wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Na het vierde seizoen komt er nog een vijfde, maar daarna is het helaas voorgoed gedaan met de populaire Netflix-reeks.

Ontdek meer