Komt Zendaya ooit nog met nieuwe muziek?

Karen Luiken-27 april 2024 om 07:31

Zendaya heeft het de laatste jaren vooral erg druk met acteren, maar toch sluit ze niet uit dat ze ooit weer zingend op het podium zal staan. In een aflevering van ‘The Jennifer Hudson Show’ heeft de 27-jarige ster verklapt dat ze in de toekomst misschien nieuwe muziek uit wil brengen. “Als de juiste timing komt”, zo klinkt het.

“Ik hou van muziek en het is heel speciaal voor mij”, aldus Zendaya. “Dat ik in de muziekindustrie zit, bederft de vreugde van muziek niet, maar soms voelt het niet goed om muziek en zaken samen te brengen. Als de juiste timing komt, breng ik misschien nog wel iets uit.”

Wanneer dat gaat gebeuren? Geen idee. Het staat nog niet eens vast óf het gaat gebeuren. “We zullen zien”, plaagt Zendaya. “Misschien ooit.”

Netflix-abonnement wordt duurder in België

Karen Luiken-09 mei 2024 om 12:05- Foto:

Mollie Sivaram via Unsplash

Een Netflix-abonnement wordt binnenkort duurder voor Belgische gebruikers. De streamingsdienst heeft aangekondigd dat de prijzen met één tot twee euro per maand zullen stijgen.

Netflix heeft momenteel drie verschillende lidmaatschappen. Het goedkoopste abonnement – basic – kost nu 8,99 euro per maand en zal straks 9,99 euro kosten. Het tweede abonnement – standaard – gaat van 13,49 euro naar 14,99 euro. Het derde en duurste abonnement – premium – krijgt de grootste verhoging, namelijk: van 17,99 naar 19,99 euro per maand. Wie een extra lid wil toevoegen, betaalt daar 3,99 euro per maand per lid voor.

In landen als Duitsland en Frankrijk heeft Netflix een goedkoper abonnement met reclame, maar dat lidmaatschap is in België (nog) niet beschikbaar. In Duitsland betalen ze er 4,99 euro per maand voor, in Frankrijk 5,99 euro.

Het is niet de eerste keer dat Netflix de prijzen verhoogt. In oktober 2021 was er ook al sprake van een stijging in abonnementskosten.

'Despicable Me 4' heeft een nieuwe trailer

Karen Luiken-09 mei 2024 om 06:41

De nieuwste trailer van de vierde film in de populaire ‘Despicable Me’-animatiereeks is verschenen. Wat je daarvan mag verwachten? Precies wat je van de Minions gewend bent: heel veel chaos!

‘Despicable Me 4’ gaat verder waar zijn voorganger gebleven was. Nadat Gru in de derde film ontdekte dat hij een tweelingbroer had, verwelkomt hij in het vervolg een nieuw lid van zijn familie: Gru Jr. De kleine man is vastbesloten zijn vader te kwellen en alsof Gru zijn handen daar nog niet vol genoeg aan heeft, wordt hij ook nog eens geconfronteerd met een nieuwe aartsvijand.

Naast de bekende cast, bestaande uit Steve Carrell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Pierre Coffin, Steve Coogan en Madison Polan, bevat ‘Despicable Me 4’ ook een aantal nieuwe personages. Die worden ingesproken door Joey King, Sofia Vergara, Will Ferrell, Stephen Colbert en Chloe Fineman.

De film is vanaf 1 juli op het witte doek te zien.

Ontdek meer