Reinier Zonneveld dropt nieuwe technoknaller

Joyce Vander Auwera-26 april 2024 om 16:30

Reinier Zonneveld en de legendarische Belgische act D-Devils bundelen opnieuw hun krachten voor een nieuwe knaller genaamd 'Judgement Day'. Dit nummer is de opvolger van hun eerdere samenwerking 'Dance With the Devil (The 6th Gate)', die al snel een van Zonneveld's meest herkenbare remixes werd.

Met een mix van pakkende melodieën en opzwepende ritmes heeft Zonneveld zich een unieke plek verworven in het elektronische muzieklandschap. Als oprichter van Filth on Acid biedt hij niet alleen een platform voor zijn eigen hits, maar ook voor andere baanbrekende artiesten. D-Devils, bekend van hits als 'Song 2' en 'The 6th Gate', past perfect in dit plaatje en hun eerdere samenwerking met Zonneveld was een groot succes.

'Judgement Day' is een technobom met harde drums en opvallende trance-synths. De rauwe percussie en duistere vocalen voegen extra diepte toe aan dit nummer, dat deze zomer meer dan zeker de dansvloeren zal laten ontploffen.

Het nummer is niet zomaar een liedje, het is een ervaring die je meeneemt op een sonische reis. Van donkere clubs tot grote festivalpodia, 'Judgement Day' zal overal voor een feestje zorgen.

'Judgement Day' is nu beschikbaar op alle streamingplatforms.

Mars wint MNM Start To DJ 2024

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 16:34

Mars is gekroond tot winnaar van de wedstrijd MNM Start To DJ 2024. Daarmee treedt hij in de voetsporen van Ninette, 5NAPBACK en MagiK. De 16-jarige Mars, alias Lars, is één van de jongste winnaars van MNM Start To DJ. Als winnaar mag hij draaien op Tomorrowland en wordt hij één van de huis-dj’s van MNM.

Zes kandidaten haalden de halve finale, waar de DJ's het tegen elkaar opnamen in verschillende battles. Een deskundige jury, waaronder DJ Licious, DJ Tola OG en Jael Ost, bepaalde wie naar de finale ging. Hide N Seek, Guilini en Mars waren de gelukkigen die doorstootten naar de finale die plaatsvond in de Mesa Bar in Antwerpen. Uiteindelijk kozen de MNM-luisteraars Mars als hun favoriet.

"Het is ongelofelijk, ik ben sprakeloos! Ik wil mijn mama en papa bedanken die me hebben gesteund en gepusht. Ik heb superveel zin in Tomorrowland en in wat de toekomst brengt. Dikke shout-out naar de andere finalisten, de jury en alle stemmers!” klinkt het bij Mars.

Haalt Billie Eilish uit naar Taylor Swift en Beyoncé?

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:20

Een uitspraak van Billie Eilish zorgt voor wat commotie op het internet. Tijdens een listening party voor haar nieuwe album, lijkt ze een sneer te geven naar de shows van Taylor Swift en Beyoncé.

"Ik doe geen drie uur durende show, dat is letterlijk psychotisch. Niemand wil dat. Jullie willen dat niet, ik wil dat niet, snap je wat ik bedoel? Zelfs als fan wil ik dat niet", zei Billie tijdens de livestream.

Fans merkten op dat de verwijzing naar 'drie uur durende shows' lijkt te hinten naar Taylor Swift's Eras Tour en Beyoncé's Renaissance Tour, de enige recente shows die drie uur of langer duurden. Zowel Swifties als de Beyhive waren snel om Billie op haar plaats te zetten.

"Natuurlijk zal Billie geen drie uur durende show geven, ze heeft er de discography niet voor", klinkt het. Yikes! Een andere fan schreef op X: "miljoenen mensen lijken dat wel te willen maar oké," terwijl een andere fan toevoegde: "het is vreemd om dat te zeggen wanneer alle shows uitverkocht waren. Daarboven kochten mensen ook kaartjes om de verfilming in de cinema te zien, dus zeggen dat niemand dat wil is eigenlijk een leugen."

Dit is niet de eerste keer dat Billie Eilish voor opschudding heeft gezorgd onder Swifties. Tijdens een interview leek ze uit te halen naar de Amerikaanse popster. Ze had kritiek op andere artiesten die verschillende vinyls van hetzelfde album uitbrengen, iets wat Swift wel vaker doet. Niet veel later bracht Billie zelf ook verschillende vinyl-varianten uit van haar nieuwste album 'Hit Me Hard And Soft'.

Ontdek meer