Verandert Taylor Swift de setlist van haar 'Eras Tour'?

Chelsy Vanlerberghe-26 april 2024 om 08:24

Na een pauze van twee maand gaat Taylor Swift op 9 mei opnieuw verder met haar 'The Eras Tour'. In die 2 maand is er natuurlijk wel iets gebeurd: er is een nieuwe 'era' toegevoegd aan haar repertoire. Vorige week heeft de Grammy-winnares namelijk haar nieuwe album 'The Tortured Poets Department' gereleased. Dus, wordt er dan ook een nieuwe era toegevoegd aan de setlist? Fans denken alvast van wel!

De Amerikaanse superster deelde een clip op YouTube Shorts waar we haar zien repeteren voor haar tour, die binnenkort weer verdergaat in Parijs. "De dansers hebben top hats aan! In de originele setlist is dat niet het geval", merkt een oplettende Swiftie op. Niet toevallig is de zangeres in de musicvideo voor haar nieuwe single 'Fortnight' te zien in een kamer waar de mannen allemaal top hats hebben. In een andere clip zie je de zangeres leunen tegen een bord dat 'TTPD' lijkt te zeggen. Door deze korte clips zijn haar fans er zeker van dat er nummers van het nieuwe album zullen toegevoegd worden aan de setlist. Looks like they're onto something! We weten natuurlijk dat Taylor Swift ervan houdt om haar fans te verrassen.. Dus wat wilt dit zeggen voor het optreden dat nu al 3,5 uur duurt? Gaat ze voor verlengingen, of haalt ze een paar oudere nummers van de setlist? We zien het op 9 mei!

Cassie deelt statement over mishandeling P. Diddy

Chelsy Vanlerberghe-23 mei 2024 om 13:45

Cassie Ventura heeft een statement gepost op Instagram. Daarin bedankt ze iedereen voor de steun die ze heeft ontvangen sinds CNN camerabeelden heeft gepubliceerd waarin te zien was hoe ze werd fysiek werd mishandeld door haar toenmalige vriend, Sean 'Diddy' Combs.

De beelden dateren uit 2016 en laten zien hoe Diddy de 'Me & U'-zangeres fysiek mishandelt. Het gewelddadige incident vond plaats in een hotel in Los Angeles. Op de bewakingsbeelden is te zien hoe hij haar op de grond gooit en tot twee keer toe een trap geeft.

"Bedankt voor alle liefde en steun van mijn familie, vrienden, vreemden en degenen die ik nog moet ontmoeten," schreef Cassie op Instagram. "De stroom van liefde heeft een plek gecreëerd waar mijn jongere zelf nu veilig kan voelen, maar dit is nog maar het begin. Huiselijk geweld is HET probleem. Het brak me tot iemand die ik nooit dacht te worden. Met veel hard werk voel ik me vandaag beter, maar ik zal altijd moeten herstellen van mijn verleden."

Daarna richtte ze zich op het zoeken naar steun voor anderen: "Mijn enige vraag is dat IEDEREEN zijn hart opent om slachtoffers meteen te geloven. Het vergt veel moed om de waarheid te vertellen uit een situatie waarin je machteloos was. Ik bied mijn hand aan degenen die nog in angst leven. Ik bied mijn hand aan degenen die nog in angst leven. Zoek contact met je dierbaren, snijd ze niet af. Niemand zou dit gewicht alleen moeten dragen."

Combs en Ventura hadden een knipperlichtrelatie van 2007 tot 2018. In november 2023 diende Ventura een klacht in waarin ze Combs beschuldigde van verkrachting in 2018 en jarenlange mishandeling. Combs ontkende de beschuldigingen, maar besloot de zaak te schikken. Zijn advocaat benadrukte dat de schikking geen schuld bekent.

Combs heeft zich inmiddels verontschuldigd voor zijn acties in de video. Hij kampt met meerdere juridische klachten, waaronder zeven civiele rechtszaken in de afgelopen maanden, waarvan zes beschuldigingen van aanranding bevatten. Op 25 maart 2024 doorzochten autoriteiten zijn woningen als onderdeel van een federaal onderzoek naar mensenhandel en andere misdaden. Combs en zijn advocaten ontkennen alle beschuldigingen. Zes rechtszaken zijn nog steeds lopend.

Timothée Chalamet krijgt eerste wassen beeld

Chelsy Vanlerberghe-23 mei 2024 om 08:56

Goed nieuws voor fans die graag een foto willen met Timothée Chalamet: het kan! Je moet er enkel wel voor naar Londen... en oh ja, je zult het met een wassen beeld moeten doen. Maar wat voor een!

Timothée's allereerste wassen beeld is een bijna perfecte replica. Het beeld draagt de look van de acteur op de première van 'Dune: Part 1' in Londen in 2021. Toen droeg hij Alexander McQueen van top tot teen. Het modehuis doneerde het pak aan de attractie en Chalamet himself schonk zijn laarzen om het kunstwerk compleet te maken.

Ontdek meer