'Blind Getrouwd' zoekt nieuwe deelnemers

Karen Luiken-25 april 2024 om 06:45

Dit is een oproep aan alle singles die toe zijn aan een nieuw avontuur. VTM is op zoek naar extra deelnemers voor het aankomende seizoen van ‘Blind Getrouwd’.

Er zijn al enkele matches gevonden, maar toch is de cast nog niet compleet. VTM hoopt nog een extra match te kunnen vinden en roept vrijgezellen daarom nu op zich aan te melden voor het programma. De singles die daar interesse in hebben, kunnen zich voor vier verschillende vrijgezellen inschrijven: de 31-jarige Layla, de 28-jarige Jonas, de 31-jarige Els en de 25-jarige Jens.

‘Blind Getrouwd’-experte Sarah Hertens legt uit: “Tijdens de voorbereidingen voor het volgende seizoen, hebben we een paar sterke koppels kunnen vormen, en waren we zò dicht bij een match voor Layla, Jonas, Els en Jens, maar is het net niet gelukt. Layla, Jonas, Els en Jens hebben de voorbije maanden het volledige 'Blind Getrouwd'-traject doorlopen en al heel wat tijd en energie geïnvesteerd in 'Blind Getrouwd'. Daarom willen wij nu ook een extra inspanning doen om voor hen alsnog de ideale partner te vinden."

Op deze dag is de seizoensfinale van 'Thuis' te zien

Karen Luiken-24 mei 2024 om 12:18

Het is natuurlijk hartstikke leuk dat de zomer (en daarmee de vakantie) nadert, maar dat betekent ook dat we het straks een tijdje zonder ‘Thuis’ moeten doen. Op donderdag 13 juni, iets eerder dan verwacht vanwege het EK voetbal, komt de seizoensfinale op de buis. Daarna zullen we een paar weken geduld moeten hebben voor een nieuwe aflevering.

Met alle spannende verhaallijnen die momenteel lopen, voel je de seizoensfinale al een klein beetje aankomen. Begin deze week belandde madame Marianne in het ziekenhuis, niet veel later werd ze opgeschrikt door een varkenskop op haar eigen oprit. Zouden de bedreigingen aan Robin gericht zijn, nu hij niet langer als loopjongen voor drugsdealer Gregory wil werken, of is er iets anders aan de hand? Ondertussen probeert Lowie af te kicken en doet zijn nonkel Frank er alles aan om hem van de drugs af te helpen. Gaat het hen lukken, of moet Lowie nog dieper vallen voor hij licht aan het einde van de tunnel ziet?

Je kunt nog drie weken genieten van 'Thuis', daarna is gaat de zomerpauze in.

'Belgium's Next Top Model' komt terug met deze gastjuryleden

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 09:40

Vanaf juli 2024 gaat op Streamz opnieuw op zoek naar 'Belgium's Next Top Model'. Vorig jaar werd Gilles door de kijkers en jury gekroond, maar nu is het de beurt aan een nieuwe lichting van aspirerende modellen om hun stempel te drukken op de catwalk. Zij zullen het beste van zichzelf laten zien en hun comfortzone ver achter zich laten.

Een deskundige jury, bestaande uit topmodel Hannelore Knuts, designer Inge Onsea van Essentiel Antwerp, stylist Tom Eerebout en Tom Van Dorpe van NOAH Mgmt, staat klaar om de modellen te begeleiden gedurende tien afleveringen. Maar dat doen ze niet alleen, er staat een resem van experts en gastjuryleden klaar.

Fans van het vorige seizoen zullen Julius Poole herkennen, de creatief directeur en casting director uit New York, die opnieuw zijn kennis met de modellen deelt. Ook Elodie Ouedraogo, olympisch atlete en ontwerper, sluit zich voor een aflevering aan bij de jury. Nieuwe gezichten zijn onder meer Olga Leyers en Giancarlo Angeletti, bekend van Vier Antwerp. De modellen zullen alles uit de kast moeten halen om de juryleden te imponeren en hun plekje in de finale veilig te stellen.

De winnaar ontvangt niet alleen de eer en de titel 'Belgium's Next Top Model 2024', maar ook een covershoot voor L'Officiel en een modellencontract bij NOAH mgmt.

Ontdek meer