'Blind Getrouwd' zoekt nieuwe deelnemers

Karen Luiken-25 april 2024 om 06:45

Dit is een oproep aan alle singles die toe zijn aan een nieuw avontuur. VTM is op zoek naar extra deelnemers voor het aankomende seizoen van ‘Blind Getrouwd’.

Er zijn al enkele matches gevonden, maar toch is de cast nog niet compleet. VTM hoopt nog een extra match te kunnen vinden en roept vrijgezellen daarom nu op zich aan te melden voor het programma. De singles die daar interesse in hebben, kunnen zich voor vier verschillende vrijgezellen inschrijven: de 31-jarige Layla, de 28-jarige Jonas, de 31-jarige Els en de 25-jarige Jens.

‘Blind Getrouwd’-experte Sarah Hertens legt uit: “Tijdens de voorbereidingen voor het volgende seizoen, hebben we een paar sterke koppels kunnen vormen, en waren we zò dicht bij een match voor Layla, Jonas, Els en Jens, maar is het net niet gelukt. Layla, Jonas, Els en Jens hebben de voorbije maanden het volledige 'Blind Getrouwd'-traject doorlopen en al heel wat tijd en energie geïnvesteerd in 'Blind Getrouwd'. Daarom willen wij nu ook een extra inspanning doen om voor hen alsnog de ideale partner te vinden."

Winnaar Glenn laat enorme 'Big Brother'-tattoo zetten

Karen Luiken-04 mei 2024 om 07:55

‘Big Brother’-winnaar Glenn heeft er een nieuwe inktplaat bij. De realityster heeft een enorme tattoo op zijn borst laten zetten die hem voor altijd zal herinneren aan zijn deelname aan het programma.

De tatoeage is een schild met daarin het ‘Big Brother’-logo en bedekt de complete rechterborst van Glenn. Boven het logo is een kroon te zien, refererend naar de bijnaam die zijn medekandidaten voor hem hadden: The King.

Via een foto op Instagram deelt hij trots het resultaat. “Zoals Big Brother beloofd, het logo staat erop!”, schrijft hij erbij. De winnaar doelt daarmee op de belofte die hij Big Brother deed om een tattoo van het programma te laten zetten.

Disney+ deelt nieuwe poster van ‘The Kardashians’

Karen Luiken-03 mei 2024 om 07:12

Disney+ heeft een nieuwe trailer gedeeld van het aankomende vijfde seizoen van ‘The Kardashians’. De realityserie keert deze maand terug met nieuwe afleveringen.

In ‘The Kardashians’ krijgen kijkers een exclusief kijkje achter de schermen. Van het witte doek tot babygeluk: de familie blijft de verwachtingen overtreffen in al wat ze ondernemen. De camera's draaien terwijl Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie navigeren door een strijdlustige zussendynamiek, allemaal onder het toeziend oog van ieders favoriete matriarch, Kris.

Het vijfde seizoen van de reeks gaat op 23 mei in première bij Disney+.

Ontdek meer