Daar is-ie dan: nieuwe trailer 'Deadpool & Wolverine'

Karen Luiken-24 april 2024 om 06:44

Deadpool komt terug en slaat voor een nieuwe film de handen ineen met de iconische Wolverine. De twee helden gaan samen strijden tegen het kwaad en in een gloednieuwe trailer van Marvel Studios krijgen fans een klein voorproefje van hoe dat eraan toe zal gaan.

De hoofdrollen in de langverwachte nieuwe film ‘Deadpool & Wolverine’ worden gespeeld door Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Andere acteurs die je terug gaat zien, zijn Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni en Matthew Macfadyen.

‘Deadpool & Wolverine’ verschijnt op 24 juli in de bioscoop.

Releasedatum zesde seizoen 'Cobra Kai' bekend

Karen Luiken-04 mei 2024 om 10:01

Netflix heeft nieuwe details gedeeld over de release van het zesde seizoen van ‘Cobra Kai’. De reeks verschijnt in drie verschillende delen op de streamingsdienst, waarvan het eerste deel vanaf 18 juli te zien is.

Het nieuwe seizoen bevat in het totaal vijftien afleveringen. De eerste vijf gaan op 18 juli in première, het tweede deel verschijnt pas een hele poos later, namelijk op 28 november. Het derde en laatste deel zal pas vanaf een nog onbekende datum in 2025 te zien zijn.

Netflix maakte begin dit jaar bekend dat ‘Cobra Kai’ na het zesde seizoen stopt. De reeks is een reboot van ‘Karate Kid’ en verscheen in 2018 voor het eerst op het digitale scherm. Het vijfde, meest recente seizoen dateert van 2022. Volgend jaar komt er ook nog een ‘Karate Kid’-film.

Winnaar Glenn laat enorme 'Big Brother'-tattoo zetten

Karen Luiken-04 mei 2024 om 07:55

‘Big Brother’-winnaar Glenn heeft er een nieuwe inktplaat bij. De realityster heeft een enorme tattoo op zijn borst laten zetten die hem voor altijd zal herinneren aan zijn deelname aan het programma.

De tatoeage is een schild met daarin het ‘Big Brother’-logo en bedekt de complete rechterborst van Glenn. Boven het logo is een kroon te zien, refererend naar de bijnaam die zijn medekandidaten voor hem hadden: The King.

Via een foto op Instagram deelt hij trots het resultaat. “Zoals Big Brother beloofd, het logo staat erop!”, schrijft hij erbij. De winnaar doelt daarmee op de belofte die hij Big Brother deed om een tattoo van het programma te laten zetten.

Ontdek meer