Spin-off over 'Grease' in de maak

Karen Luiken-21 juli 2021 om 14:15

Geweldig nieuws voor fans van 'Grease'. Er is een spin-off over de film in de maak.

​Het mag dan tientallen jaren geleden zijn dat ‘Grease’ op het witte doek verscheen, vergeten doen we de film nooit. Zeker de Pink Ladies niet. Zij waren voor veel meiden hét grote voorbeeld. Ze waren stoer, populair en zeer gewild bij de heren. Kon jij geen genoeg krijgen van het clubje? Dan hebben we goed nieuws. Er is een spin-off over de meisjes in de maak.

Het gaat om een prequel van de klassieke film uit 1978. De serie krijgt tien afleveringen en zal de naam ‘Grease: Rise of the Pink Ladies’ dragen. Volgens Deadline speelt het verhaal zich vier jaar voor de gebeurtenissen uit ‘Grease’ af. In een tijd waarbij de T-birds nog niet de meest populaire mannen van de school waren en de Pink Ladies hun saaie leven inwisselden voor een spannender bestaan.

Hoewel het verhaal over Rizzo, Frenchy, Marty en Jan lijkt te gaan, zal de spin-off nieuwe personages bevatten. Wie verantwoordelijk gaan zijn voor de rollen is nog niet bekend.

Film ‘Benedetta’ van Paul Verhoeven verboden in Rusland

Dieter Blarinckx-19 september 2021 om 08:40

De allernieuwste film van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven, ‘Benedetta’, mag niet vertoond worden in Rusland. Normaal ging die daar op 7 oktober in première, maar toch heeft de prent nu plots geen distributievergunning van het ministerie van Cultuur gekregen.

‘Benedetta’ draait rond een verboden lesbische affaire tussen twee nonnen. De film ging al eerder dit jaar in première op het filmfestival van Cannes, waar die vol lof onthaald werd.

Volgens veel bronnen zou Rusland één bepaalde scène niet oké vinden, namelijk wanneer een zelfgemaakte dildo gebruikt wordt in de vorm van een heilige. Dat wordt beschouwd als beledigend voor religieuze mensen.

Check de trailer hieronder:

Ga in kostuum naar de première van 'No Time To Die'

Dieter Blarinckx-18 september 2021 om 09:04

Wie zot is van de 'James Bond'-films, en zich daarenboven al eens graag als een échte VIP voelt, kan op 30 september terecht op de VIP Experience van bioscoopketen Kinepolis!

Zij organiseren immers een heuse VIP-avond in ware 'James Bond'-stijl, mét bubbels, goodies, de première van 'No Time To Die' en dat allemaal in kostuum! Want jawel, het is de bedoeling dat je fancy gekleed komt! Naast dit alles mag je ook gratis naar het toilet, krijg je lekkere snacks & drinks én krijg je zelfs gratis parking!

Tickets kosten zo’n € 49,95 per persoon en je kan genieten van deze VIP Experience in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel.

Ontdek meer