Spin-off over 'Grease' in de maak

Karen Luiken-21 juli 2021 om 14:15

Geweldig nieuws voor fans van 'Grease'. Er is een spin-off over de film in de maak.

​Het mag dan tientallen jaren geleden zijn dat ‘Grease’ op het witte doek verscheen, vergeten doen we de film nooit. Zeker de Pink Ladies niet. Zij waren voor veel meiden hét grote voorbeeld. Ze waren stoer, populair en zeer gewild bij de heren. Kon jij geen genoeg krijgen van het clubje? Dan hebben we goed nieuws. Er is een spin-off over de meisjes in de maak.

Het gaat om een prequel van de klassieke film uit 1978. De serie krijgt tien afleveringen en zal de naam ‘Grease: Rise of the Pink Ladies’ dragen. Volgens Deadline speelt het verhaal zich vier jaar voor de gebeurtenissen uit ‘Grease’ af. In een tijd waarbij de T-birds nog niet de meest populaire mannen van de school waren en de Pink Ladies hun saaie leven inwisselden voor een spannender bestaan.

Hoewel het verhaal over Rizzo, Frenchy, Marty en Jan lijkt te gaan, zal de spin-off nieuwe personages bevatten. Wie verantwoordelijk gaan zijn voor de rollen is nog niet bekend.

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Productie live-action ‘The Aristocats’ gestart!

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:27

Goed nieuws voor de fans van katje Marie en co want Disney heeft bevestigd dat de productie van de live-action verfilming van ‘The Aristocats’ gestart is! Dat werd eind deze week bekendgemaakt door Disney.

De populaire animatiefilm uit 1970 blijft tot op vandaag een heuse klassieker en Disney maakte al een tijdje geleden bekend dat ze plannen hadden voor een live-action verfilming van het populaire verhaal.

Het verhaal draait rond Madame Bonfamille die bij haar notaris haar testament opstelt. Edgar, haar trouwe butler, hoopt op een groot deel van de erfenis. Tot zijn verbazing zal de gehele nalatenschap gaan naar de katten van de overledene. Vol jaloezie en hebberigheid verzint Edgar een plan om het geld in handen te krijgen.

Of we de film rechtsreeks op Disney+ of in de bioscoop mogen verwachten, is nog onduidelijk.

Ontdek meer